Ελένη Φουρέιρα: Έγινε κοκκινομάλλα για χάρη του «The final 4» και μας δείχνει το εντυπωσιακό αποτέλεσμα [pics]

Ελένη Φουρέιρα: Έγινε κοκκινομάλλα για χάρη του «The final 4» και μας δείχνει το εντυπωσιακό αποτέλεσμα [pics] | tlife.gr

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και σέξι τραγουδίστριες της χώρας μας! Η γνωστή καλλιτέχνιδα είναι λάτρης των αλλαγών και αυτός είναι και ο λόγος που μέσα στο πέρασμα των χρόνων έχει πειραματιστεί πολύ με την εμφάνισή της δοκιμάζοντας διάφορα στιλ! Ωστόσο, όποιο look και να υιοθετήσει, γνωρίζει τον τρόπο να το υποστηρίζει σωστά και πάνω της να δείχνει υπέροχο.

Αυτή τη φορά, η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε να κάνει μία αλλαγή στα μαλλιά της. Η εκρηκτική τραγουδίστρια λοιπόν, που φέτος μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας μέσα από το ρόλο του κριτή στο «The Final 4», έγινε κοκκινομάλλα! Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα πολλές είναι οι κυρίες της showbiz που έχουν επιλέξει αποχρώσεις του κόκκινου για τα μαλλιά τους, με την Ελένη Φουρέιρα να μας δείχνει ακόμη μία εκδοχή του.

Δεδομένου ότι το τελευταίο διάστημα την έχουμε δει με διάφορα χρώματα και χτενίσματα στα μαλλιά, δεν αποκλείεται η ίδια να χρησιμοποίησε περούκα γι’ αυτή τη μεταμόρφωση.

Δες φωτογραφίες:

Όποιο look και να επιλέξει η Ελένη Φουρέιρα είναι μια κούκλα!

READ more