Ελένη Φουρέιρα: Εμφάνιση – “φωτιά” στο πάρτι του Elton John μετά τα Όσκαρ! [pics,vid]

Κάθε χρόνο μετά την λαμπερή απονομή των βραβείων Όσκαρ πραγματοποιείται το καθιερωμένο πάρτι του Elton John, όπου μερικοί από τους πιο διάσημους εκπροσώπους της διεθνούς showbiz δίνουν το παρών! Στο χθεσινοβραδινό πάρτι, όμως, μια “δικιά” μας είχε την χαρά και την τιμή να παρευρεθεί στο fabulous αυτό πάρτι!

Μέσα από τα social media, η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε φωτογραφίες από την εμφάνισή της στο πάρτι του Elton John, όπου παραβρέθηκε η «αφρόκρεμα» της αμερικανικής showbiz. Η εκρηκτική τραγουδίστρια ήταν πραγματικά εκθαμβωτική, φορώντας μία απαστράπτουσα τουαλέτα της Celia Kritharioti, που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της! Η Ελένη συνοδευόμενη από τον φίλο της και διάσημο Ισραηλινό σταρ Elian Cohen πέρασε ένα μαγικό βράδυ, μη μπορώντας να πιστέψει ότι είχε αυτή την ευκαιρία να δει, δηλαδή μερικούς από τους πιο διάσημους σταρ του πλανήτη από κοντά.

Να σου θυμίσουμε πως από τα τέλη του προηγούμενου μήνα, η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται στο Λος Άντζελες, όπου συνδυάζει δουλειά και διακοπές. Εκτός από χαλαρές στιγμές στην αμερικάνικη μεγαλούπολη, η Ελένη Φουρέιρα κάνει ραντεβού με Αμερικανούς παραγωγούς και studio sessions, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει, από την Panik Records, το νέο της τραγούδι.

Read More

And More