Ελένη Φουρέιρα: Επιστροφή στην Ελλάδα! Κουρασμένη αλλά ευτυχισμένη μοίρασε χαμόγελα στο αεροδρόμιο [pics]

Χάρισε τη δεύτερη θέση στην Κύπρο και κέρδισε τις καρδιές όλων των Ευρωπαίων στην 63η Eurovision. Η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε στη σκηνή του Altice Arena στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας τραγούδησε το Fuego και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη. Η δεύτερη τιμητική θέση που κέρδισε την γέμισε χαμόγελα χαράς και περηφάνιας και έκανε όλη την Ευρώπη να τυλίγεται στη… «φωτιά» της.

Και όπως καταλαβαίνεις η επιστροφή της στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε να μην είναι γεμάτη συγκίνηση, με την  Ελένη Φουρέιρα να δέχεται την πιο θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. H Ελένη ταλαιπωρημένη κουρασμένη αλλά πανευτυχής και πανέμορφη δεν σταμάτησε να χαμογελάει! Φορώντας μαύρα γυαλιά και μια κόκκινη ολόσωμη φόρμα έδωσε το καλύτερο χαμόγελό της στους φωτογράφους και έφυγε για το σπίτι της για να ξεκουραστεί.

Συγκινημένη, η queen Ελένη δεν σταμάτησε να λέει «ευχαριστώ» για τα λόγια αγάπης που δέχτηκε, αλλά και την στήριξη του κόσμου που την ανέδειξε ως το απόλυτο φαβορί και της χάρισε τη δεύτερη θέση μετά από το Ισραήλ και την εκκεντρική Netta!

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164