Ελένη Φουρέιρα: Φωτογραφίζεται στην καρέκλα της οδοντιάτρου!

Λίγο πριν από τη συνέντευξη τύπου (που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 14:00, στο Σπίτι της Κύπρου) για την συμμετοχή της στη Eurovision με την Κύπρο, βρίσκεται στην καρέκλα του… πόνου και δεν πρόκειται για άλλη, εκτός αυτή της οδοντιάτρου της. Ο λόγος φυσικά για την Ελένη Φουρέιρα που θα είναι η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision που θα γίνει στη Λισαβόνα.

Η τραγουδίστρια φαίνεται πως επισκέπτεται συχνά την οδοντίατρό της τελευταία και σήμερα πέρασαν στην τρίτη φάση της απονεύρωσης. Η Ελένη ανέβασε μια φωτογραφία με την οδοντίατρό της κι έγραψε στα instagram stories πόσο πολύ την αγαπάει.

Αύριο θα είναι στη θέση της, στη συνέντευξη τύπου και γενικότερα είναι πανέτοιμη για να εκπροσωπήσει την Κύπρο. Μάλιστα δεν θα έχει στον πλευρό της τον χορογράφο Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, με τον οποίο συνεργάζεται για πολλά χρόνια. Αντίθετα την εμφάνιση και τη χορογραφία θα αναλάβει η Sasha Jean-Baptiste. Όπως ειπώθηκε στην «Φωλιά των Κου-Κου», η συγκεκριμένη χορογράφος, είναι αυτή που είχε επιμεληθεί πέρσι την εμφάνιση της Βουλγαρίας, η οποία και τερμάτισε δεύτερη στη διοργάνωση.

Read More

And More