Ελένη Φουρέιρα: Η απίστευτη ατάκα από διάσημη make-up artist Νikkie Tutorials

Το εγκώμιο της Ελένης Φουρέιρα έπλεξε μια από τις πιο διάσημες make-up artists στον κόσμο, που έχει επιμεληθεί το μακιγιάζ πολλών stars του εξωτερικού, αφήνοντας άναυδο ακόμα και τον δημοσιογράφο που της έπαιρνε συνέντευξη!

Ο λόγος για την Nikkie de Jager, που είναι γνωστή στο YouTube και τα social media ως Nikkie Tutorials και, μεταξύ άλλων, έχει επιμεληθεί το μακιγιάζ της Lady Gaga και της Kim Kardashian.

Σε συνέντευξη στο μεγαλύτερο site για την Eurovision, η Nikkie ρωτήθηκε σε ποια συμμετοχή από όλες θα ήθελε να είχε επιμεληθεί το make-up και εκείνη απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη… της Ελένης Φουρέιρα! «Είναι… Fuego, την αγαπώ!», πρόσθεσε.

https://instagram.com/p/CAOOK8rjjNJ/?igshid=1oha226qqtxsd

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η παγκόσμιου φήμης make-up artist και beauty blogger αποθεώνει την «εκρηκτική» performer. Το 2018, πριν η Ελένη Φουρέιρα «μαγέψει» την Ευρώπη με την εμφάνισή της στον τελικό, η Nikkie την είχε χαρακτηρίσει ως το girl crush της Eurovision και είχε κάνει Instagram live μαζί της, ενώ σε πολλά stories της παρότρυνε τους εκατομμύρια followers της να την ψηφίσουν.

Read More

And More