Ελένη Φουρέιρα: Η ξέφρενη νύχτα στο Los Angeles με διάσημο σταρ! [pics,vids]

Η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει να βρίσκεται στο Los Angeles και να κυνηγά τα όνειρά της, συνδυάζοντας παράλληλα δουλειά με… διακοπές! Η εκρηκτική τραγουδίστρια που επί ενάμιση χρόνο περιόδευσε ασταμάτητα ανά την Ευρώπη κάνοντας sold out εμφανίσεις σε περισσότερες από 15 χώρες, κάνει ακόμα ένα διεθνές άνοιγμα στην καριέρα της, αυτή τη φορά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Η Ελένη Φουρέιρα κάνει επαφές με Αμερικανούς παραγωγούς και studio sessions, ενώ στον ελεύθερό της χρόνο απολαμβάνει τις ομορφιές της αμερικάνικης μεγαλούπολης και διασκεδάζει με φιλικά της πρόσωπα.

Εδώ και μερικές ημέρες, μάλιστα, ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και ο καλός της φίλος και διάσημος Ισραηλινός σταρ Eliad Cohen. Οι δυο τους μαζί με συνεργάτες και φίλους δεν σταματούν τις βόλτες αλλά και να απολαμβάνουν ξέφρενες νύχτες διασκέδασης στο Los Angeles.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Ελένη Φουρέιρα και ο Eliad Cohen αποφάσισαν να παρτάρουν και βρέθηκαν σε μερικά από τα πιο γνωστά και in στέκια της μεγαλούπολης. Μάλιστα σε ένα από τα clubs που πήγαν έπαιξε και το… Fuego! Η εκρηκτική σταρ δεν σταμάτησε να χορεύει και να διασκεδάζει όλο το βράδυ, απολαμβάνοντας το night life του L.A!

Δες στιγμιότυπα:

Η Ελένη Φουρέιρα σχεδιάζει ήδη τη φετινή καλοκαιρινή της περιοδεία, ενώ, όπως έχει γίνει γνωστό, θα ανοίξει με τον εντυπωσιακό της τρόπο τις δύο συναυλίες του Κολομβιανού superstar Maluma στην Ελλάδα, στις 11 Μαρτίου στην Αθήνα και στις 13 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη!

Read More

And More