Site icon TLIFE

Ελένη Φουρέιρα: Η πρωτότυπη ευχή που δέχτηκε για τα γενέθλιά της!

Hello!

Τα γενέθλιά της είχε την Παρασκευή η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια γιόρτασε αυτή τη μέρη με πολλές ευχές και δώρα. Ανάμεσα σε αυτούς που της είπαν τα “χρόνια πολλά” ήταν και δύο ξεχωριστοί άνθρωποι, τα παιδιά στην αγαπημένη της καφετέρια στα Νότια Προάστια.

Της έγραψαν πάνω στο ποτήρι του καφέ της ευχές κι εκείνη τους ευχαρίστησε ανεβάζοντας την παραπάνω φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram.

Η Ελένη πηγαίνει συχνά στο συγκεκριμένο κατάστημα και έχει αποκτήσει φιλική σχέση με τους υπαλλήλους του. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει με έναν καφέ στο χέρι καθώς απολαμβάνει την βόλτα της ή πηγαίνει σε κάποια επαγγελματική υποχρέωση.

Από τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια ήταν αυτά για την τραγουδίστρια αφού βρίσκεται σε μία πολύ όμορφη φάση της ζωής της. Μπορεί να μην έχει συνεχώς κοντά της τον αγαπημένο της, Γιώργο Σαμαρά αφού εκείνος μένει σχεδόν μόνιμα στην Σκοτία αλλά η σχέση τους φαίνεται πως θα επισημοποιηθεί σύντομα.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής αυτή την εποχή σκέφτεται την συμμετοχή του με την εθνική ομάδα στο Μουντιάλ που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στην Βραζιλία. Μάλιστα, η προετοιμασία θα ξεκινήσει τον Μάιο σε πόλη της Λατινικής Αμερικής και μετά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις θα βάλουν πλώρη, σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα, για το γάμο τους!

Όσο ο Γιώργος λείπει στο εξωτερικό και η Ελένη δεν μπορεί να ταξιδέψει εκεί, έχει συντροφιά τα αγαπημένα της σκυλάκια την Μαϊμού και την Φρου.

Φυσικά, οι κολλητοί της φίλοι και συνεργάτες αλλά και οι αδερφές της με τον λατρεμένο της ανιψιό φρόντισαν να της κάνουν και τούρτα έκπληξη που σχημάτιζε το γράμμα “Φ”! Η Ελένη έσβησε τα 27 κεράκια της με μεγάλη χαρά…

Το party όμως συνεχίζεται! Απόψε θα γιορτάσει μαζί με τα χθεσινά της γενέθλια και το φινάλε μιας επιτυχημένης σεζόν στο Fever, μαζί με το Βασίλη Καρρά και το Νίκο Οικονομόπουλο.

© 2024 tlife.gr