Ελένη Φουρέιρα και Νατάσα Θεοδωρίδου διασκέδασαν στον Κωνσταντίνο Αργυρό! [pics]

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο να παρουσιάζει μια πρωτοποριακή εμπειρία διασκέδασης στο FANTASIA, που αποτελεί τον πιο #hot προορισμό στη νυχτερινή Αθήνα.

To βράδυ του Σαββάτου η Νατάσα Θεοδωρίδου με την παρέα της διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο, καθώς και η Ελένη Φουρέιρα επισκέφθηκε το FANTASIA για να απολαύσει το πρόγραμμα του καλού της φίλου Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ως άψογος οικοδεσπότης, άφησε για λίγο την σκηνή και έδωσε το μικρόφωνο στην Ελένη Φουρέιρα όπου ξεσήκωσε το κοινό στους ρυθμούς του “Loquita” , ενώ αμέσως μετά η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγούδησε την “Κόκκινη Γραμμή” αλλά και τη νέα της επιτυχία “Χαρτοπόλεμος” .

Σε μια απ’ τις σπάνιες εξόδους του, ο Φοίβος επέλεξε το FANTASIA για την διασκέδαση του και επισκέφθηκε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο καμαρίνι του για να τον συγχαρεί.

Δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο ταλαντούχος Σταν Αντιπαριώτης καθώς και η Ήβη Αδάμου, ένα απ’ τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής ποπ σκηνής. Την πιο ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης έρχεται να συμπληρώσει η Animado, η Konnie Metaxa, η Ξένια Ντάνια, οι Mc Mario & Tony.

Read More

And More