Ελένη Φουρέιρα: «Καυτή» εμφάνιση στην απονομή του πλατινένιου άλμπουμ του Αργυρού!

Έχουν τραγουδήσει μαζί στη σκηνή, είναι φίλοι και βρίσκονται  κάτω από την ίδια δισκογραφική στέγη, αυτήν της Panik Records. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα που έχουν  κάνει πολύ επιτυχημένες συνεργασίες στο παρελθόν. Έτσι, όπως ήταν αναμενόμενο, η σέξι Ελένη Φουρέιρα δεν θα μπορούσε να λείπει από τη χθεσινή βραδιά, που ήταν αφιερωμένη στον αγαπημένο τραγουδιστή.

Βλέπεις ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγινε πλατινένιος και γιόρτασε την επιτυχία της τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς του  «Το Κάτι Παραπάνω», που κυκλοφόρησε από την Panik Records. Η απονομή, πραγματοποιήθηκε στη Λίμνη Βουλιαγμένης, παρουσία των συνεργατών, συναδέλφων και φίλων του τραγουδιστή.

Ανάμεσά τους ήταν η Ελένη Φουρέιρα που έκανε ένα διάλειμμα από το φορτωμένο επαγγελματικά πρόγραμμά της και τίμησε με την παρουσία της τον Κωνσταντίνο. Με καριέρα που έχει αρχίσει σιγά σιγά να παίρνει ευρωπαικές διαστάσεις, η ωραία Ελένη αποκάλυψε στις κάμερες πως έχει πια ελάχιστο ελέυθερο χρόνο, αλλά βρίσκει πάντα χρόνο για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More