Ελένη Φουρέιρα: Ξεκίνησε τις βουτιές στο Λος Άντζελες! [pic]

Στον Λος Άντζελες βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Ελένη Φουρέιρα! Η εκρηκτική pop star μετά το έντονο πρόγραμμα του τελευταίου διαστήματος και τις συνεχόμενες επαγγελματικές υποχρεώσεις, θέλησε να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από όλα αυτά και να ταξιδέψει στην Αμερική. Μπορεί το ταξίδι να μην είναι μόνο αναψυχής αλλά έχει και επαγγελματικό περιεχόμενο, όμως η ίδια είναι ενθουσιασμένη με αυτό!

Η διάσημη τραγουδίστρια αναμένεται να έρθει σε επαφή με ανθρώπους της εκεί δισκογραφίας, προκειμένου να κάνει ακόμα ένα μεγάλο άνοιγμα στην καριέρα της, μετά τη συνεργασία της με τον Snoop Dogg. H Ελένη Φουρέιρα απολαμβάνει στο έπακρο τις ξέγνοιαστες στιγμές αυτού του ταξιδιού, με τις βόλτες να μην έχουν τέλος! Συνοδοιπόροι της είναι φυσικά φίλοι της αλλά και άνθρωποι από την εταιρεία της.

Μπορεί στην Ελλάδα να βρισκόμαστε στη μέση του χειμώνα, όμως η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να αρχίσει τις βουτιές της. Έτσι φόρεσε το μαγιό της και χάρηκε τον ζεστό ήλιο μαζί με καλή παρέα. Την αποκάλυψη έκανε φυσικά η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Δες τη φωτογραφία:

Δεν ξέρουμε για σένα, όμως εμείς ζηλεύουμε!

Read More

And More