Ελένη Φουρέιρα: Μας δείχνει την ευαίσθητη πλευρά της – Η έκκληση της για την 8χρονη Αλεξία

Το Πάσχα που μας πέρασε η 8χρονη Αλεξία δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα, με συνέπεια μέχρι σήμερα να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Από τότε νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων και κάθε μέρα που περνά είναι κρίσιμη. Μάλιστα, χθες, η Ελένη Φουρέιρα επισκέφτηκε το άτυχο κορίτσι στο νοσοκομείο και στη συνέχεια έκανε δημόσια έκκληση, ζητώντας τη βοήθεια μας. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μπορεί να τρέχει καθημερινά με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ωστόσο διαθέτει και μια ευαίσθητη πλευρά και δεν γινόταν να μη βοηθήσει και εκείνη με τον δικό της τρόπο την Αλεξία.

«Πάμε να βοηθήσουμε όλοι μαζί την Αλεξία για να μεταφερθεί σε ένα εξειδικευμένο νοσοκομείο στην Γερμανία για να μπορέσει να γίνει ξανά καλά !! Μας έχει ανάγκη !! Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε !” έγραψε η Ελένη Φουρέιρα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Το Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι θα καλύψει πλήρως την αποθεραπεία του παιδιού σε κέντρο αποκατάστασης στη χώρα μας. Πρέπει να στηρίξουμε και τους Έλληνες επιστήμονες και τα ελληνικά κέντρα αποκατάστασης, πάντα με τεκμηριωμένους επιστημονικά όρους και γνώμονα την αποκατάσταση και τη θεραπεία του παιδιού και του κάθε παιδιού”, δήλωσε πριν μερικές ημέρες ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Ωστόσο, οι γονείς της Αλεξίας επιθυμούν να στείλουν την κόρη της σε εξειδικευμένο νοσοκομείο στην Γερμανία.

Read More

And More