Ελένη Φουρέιρα: Με καυτό κόκκινο μπικίνι στις τελευταίες της βουτιές στη Μύκονο! [pics,vid]

Η Ελένη Φουρέιρα αναστάτωσε και εκείνη με τη σειρά της την Μύκονο! Τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου και τις τελευταίες αυτού του καλοκαιριού, η εκρηκτική τραγουδίστρια αποφάσισε να πάει στο Νησί των Ανέμων, ώστε να απολαύσει μερικές μέρες διακοπών, λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Αθήνα.

Όπως ήταν επόμενο, η Ψαρού έπιασε “φωτιά” με την παρουσία της Ελένης, η οποία έκανε τις βόλτες τις με ένα κόκκινο μικροσκοπικό μπικίνι, το οποίο αναδείκνυε την υπέροχη σιλουέτα της. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε μία από τις βόλτες της με το σκάφος και, ειδικότερα, την ώρα που αποβιβαζόταν μαζί με δύο φίλους της. Η Ελένη Φουρέιρα νωρίτερα είχε μεταφερθεί με το φουσκωτό στα Ρήνεια για να κάνει τις βουτιές της στα τιρκουάζ νερά του μικρού ακατοίκητου νησιού που βρίσκεται κοντά στην Μύκονο.
Τώρα, όμως το καλοκαίρι τέλειωσε και η σέξι performer επέστρεψε στην Αθήνα και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η Ελένη Φουρέιρα θα βάλει “φωτιά” και στις νύχτες μας, καθώς θα εμφανίζεται με τον Αντώνη Ρέμο, στο ανανεωμένο Αθηνών Αρένα, στο Γκάζι!
Δες το βίντεο από το Mykonos Live Tv:

Read More

And More