Ελένη Φουρέιρα: Μετρά αντίστροφα για να γίνει μαμά – Όλες οι φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της

Γονείς θα γίνουν τους επόμενους μήνες η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία. Η pop star μετά από μια περίοδο έντονης φημολογίας, επιβεβαίωσε την είδηση της εγκυμοσύνης της δείχνοντας για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλιά.

Αμέσως οι πρώτες ευχές έπεσαν «βροχή» για το μωράκι που περιμένει το ζευγάρι το οποίο σύντομα θα δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

Συνεχώς δίπλα της ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος πλέον ζει μόνιμα στην Αθήνα δίπλα στην Ελένη Φουρέιρα. Το ζευγάρι μετρά περίπου 7 χρόνια σχέσης, μια σχέση την οποία θέλησαν μέχρι και σήμερα να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που η Ελένη Φουρέιρα μετρά ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις δίπλα στον σύντροφό της, ο οποίος μέχρι προσφάτως ζούσε στο εξωτερικό όπου και αγωνίζονταν σε μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες.

Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη»

Στις αρχές του 2022 η Ελένη Φουρέιρα είχε αναφερθεί στα προσωπικά της, μιλώντας στον Φίλιππο Ιωάννου (Fipster) και στο κανάλι του στο Youtube…

«Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά… Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω «Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο». Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου…» δήλωνε η Ελένη Φουρέιρα.

Ελένη Φουρέιρα – Όλες οι φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της

  • Ντυμένη στα κόκκινα κρατώντας τη φουσκωμένη της κοιλιά:

  • Η Ελένη Φουρέιρα στο dressing room του σπιτιού της.

  • «Αυτή η κούκλα είναι το γούρι μου… Μου θυμίζει την ημέρα που πίστεψα όσο ποτέ στον εαυτό μου, και πέτυχα τον στόχο μου» έγραψε πρόσφατα στην ανάρτησή της η Ελένη Φουρέιρα για την εποχή που γνώρισε τεράστια επιτυχία στην Ευρώπη με τη συμμετοχή της στη Eurovision και το «Fuego».

  • Η εμφάνιση με μπλε χρώμα έκανε αρκετούς να πιστέψουν πως η Ελένη Φουρέιρα περιμένει αγοράκι, η ίδια πάντως δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε διέψευσε τα σχόλια για το φύλο του μωρού που περιμένει.

  • Πόζες με τα αγαπημένα της outfits στο σαλόνι του σπιτιού της.

  • Σε ένα break από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αφού η εγκυμοσύνη της έχει ανοίξει την όρεξη!

  • Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα με look: «Alien superstar», όπως έγραψε στο instagram.

  • Η πρόσφατη εμφάνιση του ζευγαριού στο φωτογραφικό φακό του περιοδικού «You» – Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία σε αγορές για το σπίτι τους λίγο πριν τον ερχομό του μωρού.

  • Η νέα ανάρτηση στο instagram και οι φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλιά να ξεχωρίζει…

Φωτογραφίες: Instagram

 

 

 

 

Read More

And More