Ελένη Φουρέιρα: Μιλά στην Tatiana Live για την πρόκριση της Κύπρου στον τελικό της Eurovision!

Περήφανη και συγκινημένη για την αγάπη που έδειξε ο κόσμος στο Fuego που έστειλε την κυπριακή αποστολή και την Ελένη Φουρέιρα στον τελικό της Eurovision, είναι η αγαπημένη τραγουδίστρια. Η queen Ελένη, όπως την αποκαλούν πια είναι έτοιμη να δώσει τη μεγάλη μάχη για την πρωτιά το Σάββατο και να χαρίσει μια αρκετά υψηλή θέση (γιατί όχι και την κορυφή) στην Κύπρο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε σήμερα σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή Tatiana Live για όλα όσα έγιναν στον ημιτελικό στη Λισαβόνα και τα συναισθήματά της μετά την πρόκριση της Κύπρου που εκπροσωπεί.

“Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες για την αγάπη που μου έδειξαν… Ήταν μοναδική εμπειρία και δεν θα σου κρυφτώ έτρεμα μόλις ανέβηκα στη σκηνή, αλλά το ευχαριστήθηκα όλο αυτό που έζησα. Ήταν μοναδικό”, είπε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα και συμπλήρωσε: “Ήταν ένας από τους πιο δύσκολους ημιτελικούς στην ιστορία της Eurovision με τραγούδια φαβορί, αλλά εγώ βγήκα στη σκηνή είπα αυτό είμαι και τα έδωσα όλα”.

Η Ελένη, μάλιστα, αποκάλυψε πως το άγχος της ήταν πολύ μεγάλο, αλλά εκείνη προσπάθησε να μην αφήσει το άγχος να την κυριεύσει. Ενώ, στην ερώτηση αν πιστεύει ότι μπορεί να βγει πρώτη, αποκάλυψε: “Μιλάμε για κάτι σπουδαίο και τεράστιο. Δεν ξέρω. Χαίρομαι για την αγάπη που έχω πάρει από τον κόσμο”.

Δες το video από την εκπομπή Tatiana Live:

Read More

And More