Ελένη Φουρέιρα: «Ο Αlberto ήρθε στη Λισαβόνα για να με στηρίξει όχι για να βγάλουμε φωτογραφίες»

Ελένη Φουρέιρα: «Ο Αlberto ήρθε στη Λισαβόνα για να με στηρίξει όχι για να βγάλουμε φωτογραφίες» | tlife.gr

Η Ελένη Φουρέιρα κατάφερε μέσα σε μόλις 13 μέρες – όσο δηλαδή παρέμεινε στην Λισαβόνα – να κάνει όλη την Ευρώπη να μιλάει για εκείνη! Η εκρηκτική τραγουδίστρια απολαμβάνει περισσότερο από ποτέ την επαγγελματική της επιτυχία, η οποία ήρθε μετά από σκληρή δουλειά και δεν μπορεί να είναι περισσότερο ευτυχισμένη, ύστερα από τη δεύτερη θέση που κατέκτησε στην Eurovision για λογαριασμό της Κύπρου, με το τραγούδι Fuego.

Μάλιστα, δίπλα της βρέθηκε και ο σύντροφός της, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Alberto Botía, ο οποίος τη στήριζε διακριτικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ο άνθρωπός μου ήρθε εκεί για να με στηρίξει και το έκανε για μένα και όχι για τα media. Ένιωσα πολύ όμορφα που ήρθε, απλά θέλω να κρατήσω μακριά από όλο αυτό την προσωπική μου ζωή. Ο Alberto είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να εκτίθεται στα ΜΜΕ και σαφώς δεν ήρθε στη Λισαβόνα για να βγάλουμε φωτογραφίες. Με το αποτέλεσμα ήταν πολύ χαρούμενος, όπως και όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά μου. Ύστερα από τον τελικό μίλησα με την οικογένειά μου. Με πήραν τηλέφωνο και έκλαιγαν. Μου έλεγαν συνέχεια “Για μας είσαι η νικήτρια”. Αυτό ήταν για μένα το μεγαλύτερο δώρο» δηλώνει χαρακτηριστικά στο περιοδικό People.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο περιοδικό People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα

READ more