Ελένη Φουρέιρα: Ο απόλυτος έρωτας με τον Μποτία και η αλήθεια για την φημολογούμενη πρόταση γάμου!

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία ζουν έναν θυελλώδη έρωτα! Παρά την χιλιομετρική απόσταση που τους χωρίζει, η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής παραμένουν ευτυχισμένοι και πολύ ερωτευμένοι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, ούτε η Ελένη ούτε ο Αλμπέρτο βιάζονται να προχωρήσουν σε γάμο, αφού θέλουν και οι δύο σε αυτή τη φάση να αφοσιωθούν στην καριέρα τους. Παρόλο που πριν μερικούς μήνες είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως έγινε… μια πρόταση γάμου, οι καλά γνωρίζοντες… το διαψεύδουν!

Η Ελένη Φουρέιρα έχει κατακτήσει την κορυφή της ελληνικής μουσικής σκηνής και έχει ήδη ξεκινήσει μια πολλά υποσχόμενη καλλιτεχνική πορεία στην Ευρώπη. Ανάλογη είναι και η πορεία του 30χρονου Αλμπέρτο, ο οποίος από το 2018 αγωνίζεται στην ομάδα Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, όπου και αναμένεται να είναι η έδρα του για τα επόμενα δύο χρόνια τουλάχιστον.

Το ζευγάρι ανυπομονούσε να συναντηθεί ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών, όταν και οι δύο θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να μοιραστούν τρυφερές στιγμές, χωρίς άγχος και υποχρεώσεις. Ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής μένει αυτές τις ημέρες στο σπίτι της συντρόφου του και περιμένει να ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές συναυλίες της, για να ξεκινήσουν μαζί τις διακοπές τους!

Read More

And More