Ελένη Φουρέιρα: Ο έρωτας και τα σχέδιά της για το καλοκαίρι!

Σε ένα ξεχωριστό ρόλο βλέπουμε φέτος την Ελένη Φουρέιρα. Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίζεται στο “So you think you can dance” στη θέση της κριτικής επιτροπής και μιλά στο Secret των Παραπολιτικών για τις αλλαγές στην καθημερινότητά της.

“Είμαι πολύ ευτυχισμένη, πολύ γεμάτη, κάνω κάτι νέο που λέγεται τηλεοπτικό show και δεν το έχω ξανακάνει από τη θέση που βρίσκομαι αυτήν τη στιγμή. Περνάω υπέροχα! Είμαι σε μια πολύ δημιουργική φάση στην καριέρα μου. Δόξα τω Θεώ, περνούν τα χρόνια και κάθε φορά ο κόσμος αγαπάει όλο και περισσότερο τα τραγούδια μου… Θεωρώ πως διανύω μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου”, αποκαλύπτει η Ελένη Φουρέιρα.

Είχες δύσκολα παιδικά χρόνια. Πιστεύεις πως η ζωή στο “χρωστούσε” και σήμερα είσαι και καλά οικονομικά και τόσο επιτυχημένη επαγγελματικά;

“Η ζωή δεν χρωστάει σε κανέναν! Δεν με εκφράζει αυτό. Αυτό που θα σου πω είναι ότι ο καθένας έχει μια ιστορία που τον συνοδεύει. Δεν θεωρώ ότι η δική μου ιστορία είναι πιο σημαντική από κάποιου άλλου, το αντίθετο. Απλώς νιώθω ότι αυτά που έχω βιώσει με έχουν κάνει αυτό που είμαι τώρα. Με έχουν κάνει να μην τα παρατάω, να δουλεύω περισσότερο, να στέκομαι στα πόδια μου, να καταφέρνω πράγματα, αυτά που ονειρεύομαι και θέλω. Άρα δεν σου χαρίζεται κάτι”.

Σε ενοχλεί όταν η προσωπική σου ζωή γίνεται πρωτοσέλιδο ή το κατανοείς;

“Το κατανοώ. Δεν θα προκαλέσω όμως. Προσπαθώ κάθε φορά να το διαφυλάξω όσο μπορώ. Καταλαβαίνω όμως ότι στο πλαίσιο της δημοσιότητας ο κόσμος θέλει να μαθαίνει και για την προσωπική ζωή ενός καλλιτέχνη. Δεν με ενοχλεί, αλλά δεν είναι και το καλύτερό μου”.

Το φετινό καλοκαίρι η Ελένη Φουρέιρα θα το περάσει ερωτευμένη;

“Το φετινό καλοκαίρι η Ελένη θα το περάσει ερωτευμένη με τη ζωή της, με τη δουλειά της, με τα προσωπικά της, με το “So you think you can dance”, με την περιοδεία που έρχεται και με τους fans της. Με όλα”

Read More

And More