Ελένη Φουρέιρα: Οι φήμες για το νέο έρωτα και η φιλανθρωπική συναυλία [pics]

Η Ελένη Φουρέιρα, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο Fantasia με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, όπως όλα δείχνουν, είναι πολύ καλά και στην προσωπική της ζωή. H τραγουδίστρια φαίνεται πως έχει έρθει πολύ κοντά με τον κούκλο αμυντικό του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Μποτία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, οι δυο τους απαθανατίστηκαν μαζί σε βόλτα στο Κολωνάκι. Γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και ο άσος του Ολυμπιακού δεν έχασε ευκαιρία για να την φλερτάρει. Όπως λέει άνθρωπος που γνωρίζει την Ελένη, εκείνη κολακεύτηκε πολύ, ωστόσο δεν έχει συμβεί ακόμη τίποτα ανάμεσά τους. Η γνωριμία τους πάντως έγινε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες και οι δυο τους ήρθαν αρκετά κοντά το τελευταίο διάστημα.

Την ίδια ώρα, η Ελένη συνεχίζει να δίνει την ενέργειά της στα επαγγελματικά της και να ξεσηκώνει το κοινό. Το βράδυ της Κυριακής έκλεψε τις εντυπώσεις σε φιλανθρωπική συναυλία στην περιοχή του Ρέντη.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Dromos FΜ μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου υποδέχεται τους αγαπημένους καλλιτέχνες οι οποίοι στη συνέχεια ερμηνεύουν όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες σε live εορταστικά concerts!

Η Ελένη βρέθηκε on stage, σε μια μεγάλη εορταστική συναυλία, στηρίζοντας το έργο του συλλόγου Όραμα Ελπίδας και ενισχύοντας την εκστρατεία ενημέρωσης του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας και την προφορά αγάπης για όλα τα παιδιά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη δείχνει την ευαισθησία της σε κοινωνικά θέματα και συγκεκριμένα στο σπουδαίο έργο του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας. Η ίδια έχει γίνει και εθελόντρια δότρια μυελού των οστών. Δες εδώ!

Read More

And More