Ελένη Φουρέιρα: Οι βόλτες στην Αθήνα με ανανεωμένο look και τα νέα της επαγγελματικά σχέδια! [pics,vids]

Μετά από σχεδόν δύο μήνες παραμονής της στο Los Angeles, η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε και πάλι στη βάση της με νέα, μάλιστα, τεράστια επιτυχία! Μόλις πριν μια εβδομάδα, η εκρηκτική τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «YAYO», το οποίο έχει κατακτήσει την κορυφή των charts και του YouTube. Το καινούργιο της κομμάτι είναι ένα αγγλόφωνο anthem και έκλεψε αμέσως τις εντυπώσεις, σπάζοντας ρεκόρ και ξεπερνώντας τα σύνορα της Ελλάδας!

Μέσα σε λίγες ώρες κατέκτησε το no1 στις γενικές και στις μουσικές τάσεις του YouTube, θέση στην οποία παρέμεινε επί σειρά ημερών και, πλέον, έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views! Η Ελένη Φουρέιρα δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο χαρούμενη τόσο για το σερί των επιτυχιών της όσο και για το γεγονός ότι βρίσκεται πάλι στην Αθήνα, στο πλευρό της οικογένειάς της και των φίλων της!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια σχεδόν κάθε μέρα συναντιέται με τους φίλους και τους συνεργάτες της, κάνουν βόλτες στην Αθήνα αλλά και στην παραλιακή και περνά ξέγνοιαστες στιγμές! Όπως θα δεις, η Ελένη έχει νέο hairlook τις τελευταίες ημέρες, καθώς έκανε τα μαλλιά της… κοτσιδάκια!

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της σχέδια, αυτή την περίοδο, η βασίλισσα της ελληνικής ποπ σκηνής σχεδιάζει τη φετινή της περιοδεία. Οι δύο πρώτες εμφανίσεις της ήταν να γίνουν αύριο, Τετάρτη, στην Αθήνα και την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη, καθώς θα άνοιγε τις συναυλίες του Maluma στη χώρα μας, ωστόσο αυτές αναβλήθηκαν μέχρι νεοτέρας, για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Read More

And More