Ελένη Φουρέιρα: Όλες οι φορές που έκρυβε επιμελώς την κοιλιά της, πριν την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης – Φωτογραφίες

Η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος για πρώτη φορά και η ευτυχία της δεν περιγράφεται με λόγια. Η δημοφιλής τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία και την αποκάλυψη έκανε η ίδια με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι φήμες περί εγκυμοσύνης ξεκίνησαν στις αρχές του καλοκαιριού όταν η Ελένη Φουρέιρα ακύρωσε ξαφνικά όλες τις συναυλίες της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ωστόσο ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός καθώς τώρα ένιωσε έτοιμη. Όλο αυτό το διάστημα βέβαια, η Ελένη Φουρέιρα εξακολουθούσε να είναι ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Στις περισσότερες αναρτήσεις της, η ίδια προσπαθούσε να «κρύψει» ή να καλύψει διακριτικά τη φουσκωμένη κοιλιά της, ώστε να μην καταλάβουν κάτι οι θαυμαστές της. Η Ελένη Φουρέιρα είτε επέλεγε πιο oversized ρούχα είτε κάλυπτε με άλλους τρόπους την κοιλιά της.

Δες τις φωτογραφίες που… έκρυβε την εγκυμοσύνη της:

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Η τελευταία δημόσια κοινή εμφάνιση πριν την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Ο φακός του περιοδικού ΟΚ! είχε εξασφαλίσει φωτογραφίες από τη βόλτα της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία στη Βάρη, στις 22 Οκτωβρίου. Τότε, η τραγουδίστρια και πάλι έκρυβε επιμελώς την φουσκωμένη κοιλιά της, με το δερμάτινο jacket της…

 

Φωτογραφίες: NDP – Νίκος Ζώτος για το ΟΚ!

Με το καλό!

Read More

And More