Ελένη Φουρέιρα: Όσα είπε με rock διάθεση στην εβδομάδα ελληνικής μουσικής!

Το πρωί της Δευτέρας, η λαμπερή Έλενα Παπαρίζου έκανε το μεγάλο opening στην εβδομάδα ελληνικής μουσικής στο Πρωινό Sfera με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Γιώργο Λιανό, την Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο. Η εβδομάδα συνεχίζεται με καλεσμένους στους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του σταθμού, πολλούς ακόμη Έλληνες καλλιτέχνες. Χθες ήταν και η σειρά της Ελένης Φουρέιρα, που μίλησε στην Ελένη Κολοκοτρώνη μεταξύ 15:00 – 16:00, επιλέγοντας rock outfit με αβυσσαλέο ντεκολτέ.

Aυτή την περίοδο συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Fantasia Live, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια και δήλωσε πόσο πολύ τον αγαπάει. Περιμένει τη νέα χρονιά με πολλή αισιοδοξία και γενικά αυτή την περίοδο είναι πολύ χαρούμενη τόσο για όσα συμβαίνουν στη ζωή της, όσο και για τραγούδια της. Έχει περάσει πολλά για να φτάσει σε αυτό το σημείο και περιμένει να έρθουν ακόμη καλύτερα πράγματα στη ζωή της!

Η Ελένη τόνισε και πόσο πολύ drama queen της αρέσει να γίνεται. Την στενοχώρια θέλει να την περνάει σε όλη της την ένταση! Όταν δεν είναι καλά μπορεί να κλαίει όλη νύχτα και το επόμενο πρωινό να μην έχει τίποτα, να έχει αποφορτιστεί απ’ όλα. Η συμβουλή της ήταν να μην κρατάμε τα πράγματα μέσα μας.

Τέλος αποκάλυψε πόσο πολύ αγαπά τις γιορτές των Χριστουγέννων και πως εξαιτίας της πολλής δουλειάς που έχει φέτος, δεν θα καταφέρει να τα ζήσει όπως ακριβώς θέλει.

Read More

And More