Site icon TLIFE

Ελένη Φουρέιρα – Πάνος Βλάχος: Το βίντεο που αποδεικνύει ποια είναι η πραγματική τους σχέση μετά τα δημοσιεύματα για “κόντρα”

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα σε γνωστό περιοδικό, το οποίο ήθελε την Ελένη Φουρέιρα να είναι έξαλλη με τον ηθοποιό αλλά και τραγουδιστή, Πάνο Βλάχο, καθώς εκείνος δεν ήθελε να συνεργαστεί μαζί της στα φετινά Mad Video Music Awards.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ο ηθοποιός αρχικά είχε πει το «ok», μιας και εκείνη την περίοδο θα βρίσκεται στην Ελλάδα και μάλιστα είχε βρεθεί και το τραγούδι, την τελευταία στιγμή υπαναχώρησε. Από τη δισκογραφική εταιρία διέρρευσε πως η συμφωνία δεν είχε κλείσει, όμως η αλήθεια είναι διαφορετική. Ο Πάνος Βλάχος τους διαμήνυσε πως δεν θέλει τελικά τη συγκεκριμένη συνεργασία καθώς δεν ταιριάζει στο στιλ του”.

Μερικές μέρες μετά, η Ελένη Φουρέιρα και ο Πάνος Βλάχος μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους την αλήθεια για την φημολογούμενη κόντρα τους. Τόσο η εκρηκτική τραγουδίστρια, όσο και ο γοητευτικός ηθοποιός τρόλαραν μέσα από τα social media όλους όσους τους ήθελαν να βρίσκονται “στα μαχαίρια”, με ένα απολαυστικό βίντεο.

Δες το βίντεο:

© 2024 tlife.gr