Ελένη Φουρέιρα: Πέταξε για Γερμανία! Με ποιους τραγουδιστές έχει ραντεβού στο Λεβερκούζεν;

Στο αεροπλάνο μπήκε χθες η Ελένη Φουρέιρα για να ταξιδέψει στη Γερμανία. Η τραγουδίστρια έχοντας συντροφιά στην πτήση τον DJ Kas, πέταξε ως το Ντύσελντορφ κι από εκεί έφυγε για τον τελικό προορισμό της που δεν είναι άλλος από το Λεβερκούζεν.

Εκεί, η εκρηκτική τραγουδίστρια έχει… ραντεβού με δύο δημοφιλέστατους Έλληνες καλλιτέχνες για μία τετράωρη συναυλία για τους ομογενείς της γερμανικής πόλης. Και το αποτέλεσμα της συνάντησής τους αναμένεται να είναι μοναδικό.

Düsseldorf, Germany….. Ερχόμαστε !!!!! @djkas

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @foureira στις


Ο λόγος για τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος όπως σου έχουμε γράψει εδώ βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Γερμανία και τον Μιχάλη Κουϊνέλη των Stavento. Οι δύο τραγουδιστές μαζί με το συγκρότημα του Μιχάλη Κουινέλη έχει προγραμματιστεί να ανέβουν στην σκηνή της Smidt Arena απόψε.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της μεγάλης συναυλίας οι τρεις τους δεν έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις στο παρελθόν στη γερμανική πόλη και ανυπομονούν να ξεσηκώσουν το κοινό.

Μάλιστα σύμφωνα με τους διοργανωτές, το κοινό απόψε θα περιμένει και μία ξεχωριστή έκπληξη. Στην συναυλία των καλλιτεχνών στο Smidt Arena θα βρεθεί και ο καλός φίλος του Αντώνη Ρέμου, Παντελής Παντελίδης, που συνεργάζεται άλλωστε και με την Ελένη Φουρέιρα στο νυχτερινό κέντρο Fantasia αυτό το καλοκαίρι, ο οποίος αναμένεται να κάνει το δικό του πέρασμα από την σκηνή για να μοιραστεί με το κοινό τις επιτυχίες του.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164