Ελένη Φουρέιρα – Σπυράγγελος Λυκούδης: Σύννεφα στη σχέση τους;

Ένα λαμπερό ζευγάρι της showbiz φαίνεται… να περνάει κρίση. Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα και τον Σπυράγγελο Λυκούδη, που σύμφωνα με δημοσιεύματα της Real Life η σχέση τους έχει έρθει σε ρήξη τον τελευταίο καιρό. Οι εμφανίσεις τους μαζί όλο και μειώνονται, ενώ παλιότερα οι παπαράτσι τους απαθανάτιζαν σε εστιατόρια, σε διακοπές στην Κεφαλονιά όπου είναι η γενέτειρα του Σπυράγγελου ή ακόμα και στο κέντρο που εμφανιζόταν η σέξι τραγουδίστρια, με εκείνον πάντα να την απολαμβάνει.

Τι έγινε αυτός ο μεγάλος, παθιασμένος έρωτας; Σύμφωνα με πηγές, ο εφοπλιστής έχει ενοχληθεί αρκετά από τις προτεραιότητες που έχει θέσει η τραγουδίστρια για την καριέρα της. Παράλληλα με τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο “Fantasia”, έχει προγραμματίσει δεκάδες συναυλίες ανά τον κόσμο, λείποντας από το πλευρό του Σπυράγγελου τον περισσότερο καιρό. Οι εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο θα διαρκέσουν μέχρι τέλη Ιουλίου, οι συναυλίες εκτός Ελλάδας είναι πολλές, ενώ μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν και τα Mad Video Music Awards που θα γίνουν στις 28 Ιουνίου, με την τραγουδίστρια να είναι υποψήφια σε τρεις κατηγορίες και να ετοιμάζει μια εκρηκτική εμφάνιση.


Σε πρόσφατη συνέντευξη της τραγουδίστριας στην εφημερίδα “Αγορά” ανέφερε: “Έχω ζήσει τρομερό κυνηγητό από τους φωτογράφους στη σχέση μου αυτή. Όπου και αν πήγαινα με κυνηγούσαν πίσω από το αυτοκίνητο. Δεν μου αρέσει η προσωπική μου ζωή να παίρνει δημοσιότητα, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να βάλω φρένο. Είτε χωρίσω είτε παντρευτώ με κάποιον, δεν θα βγω ποτέ να το πω ή να το διατυμπανίσω. Όπως και στις προηγούμενες σχέσεις μου, δεν βγήκα να πω δημοσίως ότι χώρισα.Ο φωτογραφικός φακός πάντως απαθανάτισε την Ελένη σε πρόσφατη βραδινή έξοδο, χωρίς τον αγαπημένο της.

Read More

And More