Ελένη Φουρέιρα: Συναυλία – υπερπαραγωγή στην Μύκονο – Οι λαμπεροί καλεσμένοι και η χρέωση

Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε κυριολεκτικά «φωτιά» στην Μύκονο! Το βράδυ της Κυριακής, η εκρηκτική τραγουδίστρια έδωσε την πολυσυζητημένη συναυλία της στο κοσμοπολίτικο νησί, ενώ στα πρώτα τραπέζια κάθισαν να την απολαύσουν celebrities και επιχειρηματίες όπως η Μαριάννα Λάτση και ο Χρήστος Μάστορας.

Το διάσημο cabaret restaurant της Μυκόνου γέμισε από κόσμο παρόλο που η τιμή ανά άτομο στα πρώτα τραπέζια άγγιζε τα 1.000 ευρώ!

Η εκρηκτική performer ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό και ξεσήκωσε το κοινό. Καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, tv stars και celebrities έδωσαν το παρών στο Lio. Ανάμεσά τους η Μαριάνα Λάτση, ο Χρήστος Μάστορας, ο Γιώργος Ντάβλας, η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου με τον Κώστα Πηλαδάκη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μαρία Καλάβρια.

 

Δες φωτογραφίες:

Το εν λόγω cabaret restaurant αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα και πιο glamourous του κόσμου, άνοιξε και φέτος στο νησί των Ανέμων και προσθέτει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μια ξεχωριστή νότα στην νυχτερινή διασκέδαση του κοσμοπολίτικου νησιού.

Πηγή: Mykonos Live Tv

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More