Ελένη Φουρέιρα: Θέλει να “πετάξει” για Βραζιλία και να βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Σαμαρά!

Μπορεί να τους χωρίζει μεγάλη απόσταση, αλλά ο έρωτας τους συνεχίζει να δυναμώνει. Ο λόγος για τον Γιώργο Σαμαρά και την Ελένη Φουρέιρα. Το γνωστό ζευγάρι έχει χωριστεί σε Ελλάδα – Βραζιλία, λόγω του Μουντιάλ, αλλά οι δυο τους βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία.
Μετά και την επιτυχία της Εθνικής στο Μουντιάλ και το γκολ του ποδοσφαιριστή που χάρισε την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου, η τραγουδίστρια δήλωσε πως δεν μπορεί να είναι μακριά από τον αγαπημένο της αφού εκείνος την θεωρεί το γούρι του.

“Η καρδιά μου ήταν μαζί του στον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού, όπως και σε κάθε του αγώνα”, είπε η Ελένη σε δικούς της ανθρώπους, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life και συμπλήρωσε: “αλλά στο τόσο κρίσιμο … στοίχημα της εθνικής ομάδας μας , η επιθυμία μου να είμαι στο πλευρό του για να τον εμψυχώσω όσο πιο θερμά μπορώ… Δεν σταματάει να με λέει με χιούμορ το γούρι του και εγώ δεν έχω παρά να τον επαληθεύσω”.

Αξίζει να αναφέρουμε πως μετά την επανασύνδεσή του, το ζευγάρι περνά μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του. Οι δυο τους δηλώνουν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι και όλο αυτό το διάστημα δεν έχουν πάψει να είναι σε επικοινωνία.

Read More

And More