Ελένη Φουρέιρα: Τι συμβαίνει με τη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία;

Όλα δείχνουν πως η σχέση της Ελένης Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία ανήκει στο παρελθόν… Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, αν και οι δύο προσπάθησαν να σώσουν την αγάπη τους, βρέθηκαν αντιμέτωποι με την απόσταση, η οποία δεν τους επέτρεψε να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες και να ονειρευτούν ένα κοινό μέλλον.

Σύμφωνα με πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον της εκρηκτικής τραγουδίστριας, όσο και αν πάλεψαν να κρατήσουν τη σχέση τους, δεν τα κατάφεραν.

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Αρραβωνιάζονται; | tlife.gr

Από την άλλη, η καρδιά της Ελένης φτερουγίζει από ενθουσιασμό και ανυπομονησία, καθώς είναι έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της για να κατακτήσει την Αμερική. Αυτό το ταξίδι έρχεται στην κατάλληλη χρονική συγκυρία για την δημοφιλή τραγουδίστρια, η οποία φαίνεται πως πλέον είναι… single!

Το τελευταίο διάστημα, η Ελένη Φουρέιρα έχει επικεντρωθεί στην καριέρα της, από όπου αντλεί δύναμη και θέληση για δημιουργία. Ανάμεσα στις εμφανίσεις και τις προετοιμασίες για το ταξίδι της, επιλέγει να περνά τον χρόνο της με συνεργάτες, με τους οποίους τη δένει μια βαθιά φιλία. Η εκρηκτική περφόρμερ θα μείνει στο Los Angeles για δύο μήνες, με στόχο να προωθήσει τη δουλειά της στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Read More

And More