Ελένη Φουρέιρα: Το άψογο στιλ και το νέο μωρό που έρχεται στην οικογένεια!

Το όνομά της είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα των τελευταίων ημερών. Η Ελένη Φουρέιρα κατάφερε να κερδίσει την προσοχή των media μετά την εξομολόγηση για την καταγωγή της και την εντυπωσιακή φωτογράφιση που έκανε σε γνωστό ηλεκτρονικό περιοδικό.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όσα είπε η τραγουδίστρια

Εκείνη παρόλα αυτά συνεχίζει να είναι αφοσιωμένη στους στόχους της και να μην δίνει σημασία σε όσα μπορεί να ακούγονται. Το τραγούδι είναι η μεγάλη της αγάπη και για αυτό παλεύει όλα αυτά τα χρόνια. Μέσα από αυτό την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε κι εμείς και την κατατάξαμε στα pop icons.

/

Η Ελένη δουλεύει σκληρά άλλωστε για την εικόνα της. Φροντίζει πάντα να είναι ενημερωμένη για την μόδα ενώ δεν διστάζει να κάνει έντονες αλλαγές στα μαλλιά της. Πρόσφατα, βρέθηκε σε showroom γνωστής εταιρείας για να δει τη νέα κολεξιόν και να διαλέξει κομμάτια για τις επόμενες εμφανίσεις της.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλες τις αλλαγές στα μαλλιά της

Η τραγουδίστρια βρίσκεται σε μία ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο. Παράλληλα με τις εμφανίσεις της στο Κέντρο Αθηνών στο πλευρό του Νίκου Βέρτη κυκλοφορεί και το νέο της τραγούδι με τίτλο “Μου’ παν η αγάπη”.

Την καλή της διάθεση όμως ενισχύει και η ευτυχισμένη προσωπική της ζωή αφού στην οικογένεια περιμένουν κι ένα ακόμη μέλος. Η αδερφή της, Μαργαρίτα είναι έγκυος στο δεύτερο μωράκι της.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όμορφες στιγμές της τραγουδίστριας με τον ανιψιό της

Είναι γνωστή η αδυναμία που έχει η Ελένη στον ανιψιό της, Γιώργο και σίγουρα ανυπομονεί να γνωρίσει και το νέο ανιψάκι της.

Read More

And More