Ελένη Φουρέιρα: Το ξεχωριστό δώρο για τα γενέθλιά της και η εκρηκτική της εμφάνιση για το αθηναϊκό κοινό! [pics,video]

Στις 7 Μαρτίου η Ελένη Φουρέιρα είχε τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 32 της χρόνια! Η εκρηκτική τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να ζητήσει τίποτα παραπάνω για αυτή τη ξεχωριστή μέρα, καθώς τα τελευταία χρόνια ζει το όνειρό της. Η Ελένη ιδιαίτερα μετά τη συμμετοχή της στην περσινή Eurovision απολαμβάνει σε τεράστιο βαθμό την επαγγελματική της επιτυχία, κάνοντας μάλιστα διεθνή καριέρα, καθώς δεν σταματά τις live εμφανίσεις σε κάθε πόλη της Ευρώπης.

Όπως καταλαβαίνεις χθες, που ήταν τα γενέθλιά της δέχθηκε αμέτρητες ευχές τόσο από τους φίλους και συναδέρφους της όσο από τους χιλιάδες θαυμαστές της. Μάλιστα, ένας από τους fans της δημιούργησε ένα χειροποίητο λεύκωμα με φωτογραφίες και όμορφες στιγμές της καλλιτέχνιδας και της το έκανε δώρο, κάτι που τη συγκίνησε πολύ!

https://instagram.com/p/ButyDkAIW0G/

Ανήμερα των γενεθλίων της ανέβασε ένα βίντεο από το ταξίδι της στην Σκανδιναβία, όπου σαν μικρό παιδί έπαιζε με τα χιόνια, κάνοντας αγγελάκια. 

Το βράδυ της Τετάρτης μετά από την εμφάνισή της στο «Söngvakeppnin 2019» στην Ισλανδία, η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στην Ελλάδα για ένα εκρηκτικό live σε γνωστό μαγαζί υποδημάτων στην Ερμού. Με την εκπληκτική σκηνική της παρουσία και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της, παρέσυρε το κοινό, το οποίο δεν σταμάτησε να την αποθεώνει και να φωνάζει το όνομά της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More