Ελένη Φουρέιρα: Το ταξίδι στην Αυστραλία και το συγκινητικό μήνυμα μετά τις συναυλίες!

Γεμάτη συγκίνηση και όμορφες εμπειρίες γυρίζει από την Αυστραλία η Ελένη Φουρέιρα. Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στις μεγάλες πόλεις της Αυστραλίας μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, την Μελίνα Ασλανίδου και τον Κώστα Μαρτάκη και κέρδισε τις εντυπώσεις. Οι σταθμοί του tour τους ήταν σε Μελβούρνη, Αδελαΐδα, Σίδνεϊ και Brisbane και οι τέσσερις τους έζησαν μοναδικές στιγμές εισπράττοντας τη μεγάλη αγάπη του κόσμου.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, η Ελένη ανέβασε φωτογραφίες και video στο Instagram δίνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους μια γεύση από όσα έζησαν εκεί… Ενώ, με την ολοκλήρωση των εμφανίσεων τους έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για την περιοδεία: “Και το ταξίδι έφτασε στο τέλος του… Νιώθω τόσο γεμάτη από συναισθήματα… Είναι υπέροχο να συνεργάζεσαι με όσο αξιόλογους ανθρώπους. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτήν τη συνεργασία και για τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε… Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη που μας δείξατε. Αυστραλία… εμπειρία ζωής”.

Ωστόσο, τώρα η Ελένη είναι έτοιμη να επιστρέψει στην Ελλάδα και στο Fantasia που εμφανίζεται με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και να ετοιμαστεί για το φετινό καλοκαίρι…

Η επιστροφή στην Ελλάδα…


Η συνάντηση με τα Κοάλα…

My friend … #koala #amazing #sydney

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Eleni Foureira (@foureira) στις


Προετοιμασία πριν το live:

Getting ready … #sydney #live

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Eleni Foureira (@foureira) στις

#Australia #moments #friends #happy …

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Eleni Foureira (@foureira) στις

Sydney 2:16 Molis mas ekanan paratirisi apo to ksenodoxio na kanoume isixia…@martakis @officialaslanidoumelina

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Eleni Foureira (@foureira) στις


Το μήνυμα του Κώστα Μαρτάκη:


Read More

And More