Ελένη Φουρέιρα: Βόλτες στο χριστουγεννιάτικο Άμστερνταμ! [pics,vids]

Μπορεί το ταξίδι της Ελένης Φουρέιρα στην Ολλανδία να ήταν καθαρά επαγγελματικό, ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν απόλαυσε τη κάθε στιγμή του! Η εκρηκτική performer μετά την αποθεωτική συναυλία που έδωσε στην Μαδρίτη έφτιαξε βαλίτσες για… Άμστερνταμ!

Αυτή την περίοδο, μετά και την ολοκλήρωση του talent show «The Final 4», η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει την επιτυχημένη sold out περιοδεία της σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως κάνει εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο. Το βράδυ της Κυριακής, η δημοφιλής τραγουδίστρια – που μετά τη συμμετοχή της στην Eurovision 2018, είδε την καριέρα της να απογειώνεται – έδωσε μια ακόμη εκρηκτική συναυλία στο Άμστερνταμ, όπου πλήθος κόσμος την αποθέωσε!

Πιο συγκεκριμένα στο κατάμεστο στάδιο Ziggo Dome πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη συναυλία με τίτλο «Het Grote Songfestivalfeest», στην οποία συμμετείχαν νικητές και αστέρες της Eurovision όπως ο Johnny Logan, η Sandra Kim, η Ruslana, η Dana International, η Loreen και η Charlotte Perrelli.

Μέχρι να έρθει η μέρα της συναυλίας, η Ελένη Φουρέιρα απόλαυσε τις βόλτες της στο χριστουγεννιάτικο Άμστερνταμ, μαζί με τους στενούς της συνεργάτες! Μπορεί να έκανε κρύο, ωστόσο η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν πτοήθηκε και χάρηκε τις ομορφιές της ευρωπαϊκής πόλης!

Δες στιγμιότυπα από την παραμονή της στο Άμστερνταμ:

Πιο hot από ποτέ η Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή!

Read More

And More