Ελένη Φουρέιρα: Βραδινή έξοδος με διαφορετικό στυλ! Πού διασκέδασε; [pics]

Η Ελένη Φουρέιρα έχει ξεκινήσει για τα καλά την ευρωπαϊκή της περιοδεία και συνεχίζει ακάθεκτη τις sold out συναυλίες της. Για ακόμα μία χρονιά, λίγο αφότου κυκλοφόρησε το πρώτο της ξενόγλωσσο EP με τίτλο «Gypsy Woman» και εντυπωσίασε την Ευρώπη με την εμφάνισή της στον τελικό της φετινής Eurovision, η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε ως headliner σε διάφορα Pride events που έγιναν σε ευρωπαϊκές πόλεις. Η εκρηκτική τραγουδίστρια, μπορεί να μην εμφανίζεται σε κάποιο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, ωστόσο βρέθηκε στο Athens Pride το περασμένο Σαββατοκύριακο και ξεσήκωσε τους χιλιάδες Έλληνες θαυμαστές της!

Σε ένα διάλειμμα από το “Gypsy Tour” της, η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκα ξανά στην Αθήνα και πήγε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανιζόταν και εκείνη στο συγκεκριμένο μαγαζί στο πλευρό του αγαπημένου καλλιτέχνη και οι δυο τους εκτός από συνεργάτες, είχαν γίνει και φίλοι! Γι’ αυτό η Ελένη επέλεξε να διασκεδάσει στον Κωνσταντίνο, ο οποίος φέτος έχει δημιουργήσει ένα φαντασμαγορικό show για το αθηναϊκό κοινό.

Την ίδια μέρα, στο μαγαζί διασκέδασε και η Νατάσα Θεοδωρίδου και οι δύο καλλιτέχνιδες δεν δίστασαν να έρθουν σε επαφή και να συνομιλήσουν.

Η Ελένη Φουρέιρα μας εξέπληξε ευχάριστα, καθώς για την βραδινή της έξοδο υιοθέτησε ένα πιο από στυλ χωρίς τρέσες και βαρύ μακιγιάζ, όπως την έχουμε συνηθίσει στα live της. Με τα μαλλιά της πιασμένα πάνω και ελάχιστο make up αλλά φορώντας τα αγαπημένα της κοσμήματα, ήταν πιο όμορφη από ποτέ.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More