Ελένη Φουρέιρα: Ζει μεγάλες στιγμές ετοιμάζοντας το διεθνές άλμπουμ της στο Λονδίνο! [pics,video]

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της με δεκάδες sold out εμφανίσεις σε όλη την Ευρώπη! Όπου και αν εμφανίζεται η εκρηκτική τραγουδίστρια προκαλεί πανικό και έχει αποκτήσει χιλιάδες θαυμαστές στο εξωτερικό. Η ίδια απολαμβάνει την επαγγελματική της επιτυχία – ειδικά μετά τη συμμετοχή της στην Eurovision 2018 – ενώ όσο περνάει ο καιρός μας εκπλήσσει ευχάριστα με κάθε τι καινούργιο που κάνει.

Μετά την ιδιαίτερη συνεργασία της Ελένης Φουρέιρα με δύο καταξιωμένους καλλιτέχνες της διεθνούς hip hop σκηνής, τον Snoop Dogg και τον Kaan, στο τραγούδι «Sirens» που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση, η τραγουδίστρια βρέθηκε στο Λονδίνο. Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα βρίσκεται στη βρετανική πρωτεύουσα τις τελευταίες μέρες και δεν βγαίνει από το studio ηχογράφησης. Βλέπεις, η Ελένη προετοιμάζει πυρετωδώς το πρώτο της international album με δεκάδες νέες επιτυχίες και συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες και διανύει μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια γνώρισε νέους ανθρώπους στο Λονδίνο και συνεργάστηκε μαζί τους με τον καλύτερο τρόπο. Μάλιστα, στο studio συνάντησε και τον γνωστό ράπερ Sniper με τον οποίο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν.

Read More

And More