Ελένη Γερασιμίδου: Η γνωριμία με τον Πάνο Νάτση και το «καρφί» για την Ιωάννα Μαλέσκου

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και η Ελένη Μουστάκη συνάντησαν την Ελένη Γερασιμίδου, η οποία μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε και τα δάνεια από φίλους, αλλά και τον ευτυχισμένο γάμο της.

Αναφερόμενη στον τραγικό πρόωρο χαμό του νεαρού ηθοποιού Πάνου Νάτση, η αγαπημένη ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ για τον θάνατο του Πάνου Νάτση. Είχαμε συναντηθεί, είχαμε κάνει δυο πρόβες μαζί όταν ήταν να παίξω και εγώ στις Σέρρες. Δεν τον ξαναείδα αλλά πραγματικά λυπήθηκα πάρα πολύ. Σαν να ήταν παιδί μου».

Μιλώντας για το περιστατικό στον «αέρα» της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου, μεταξύ της παρουσιάστριας και του Τάσου Χαλκιά, η Ελένη Γερασιμίδου τόνισε: «Θεωρώ ότι πολλές εκπομπές δεν ξέρουν. Δεν έχω τίποτα με την κοπέλα, ούτε την ξέρω. Έναν συνάδελφο μου σπουδαίο, όπως είναι ο Τάσος Χαλκιάς, τον προσβάλλουν. Γιατί τον προσέβαλε. Και ξαναλέω πως δεν την κρίνω, δεν έχω τίποτα μαζί της, κρίνω όμως την όλη ιστορία. Οι έξυπνοι άνθρωποι δεν προβάλλουν εξυπνάδα. Ή είσαι έξυπνος ή δεν είσαι. Εγώ δεν θα πήγαινα καλεσμένη σε αυτή την εκπομπή».

 

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του συναδέλφου της, Χρήστου Λούλη, που ξεσήκωσαν αντιδράσεις, η ίδια είπε ότι «Ο Χρήστος Λούλης έχει πει και κάτι άλλο που με πλήγωσε, αν και τον εκτιμώ σαν ηθοποιό: Να κλείσουν τα μικρά θέατρα. Με τι σκεπτικό; Αγαπητέ Χρήστο Λούλη, τα μικρά θέατρα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν και δεν βλάπτουν κανέναν και δεν τρώνε το ψωμί κανενός».

Read More

And More