Ελένη Γερασιμίδου: Ο εκνευρισμός όταν ρωτήθηκε για την προσαγωγή του συζύγου και της κόρης τους στη ΓΑΔΑ

Στα θεατρικά βραβεία κοινού βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 14/11 η Ελένη Γερασιμίδου.

Η ηθοποιός μέσα σε όλα εξέφρασε το παράπονό της που δεν έχει λάβει μέχρι στιγμής κανένα σχετικό βραβείο αλλά δεν έκρυψε και τον εκνευρισμό της όταν ρωτήθηκε για την πρόσφατη προσαγωγή του συζύγου και της κόρης της στη ΓΑΔΑ.

«Δεν έχω πάρει κανένα βραβείο κοινού μέχρι τώρα, δεν είναι και πολύ προβεβλημένο το θέατρό μας. Δεν έχω πάρει γενικότερα πολλά βραβεία. Νομίζω ότι αν με φωνάξουν να μου δώσουν βραβείο, μάλλον κάτι θα ξέρουν περισσότερο από μένα για την υγεία μου και τα χρόνια μου» ανέφερε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου.

«Δεν είναι ώρα αυτή να σας πω γι’ αυτό το θέμα. Όπως βλέπετε, εμείς θα φοράμε την Παλαιστίνα αλλά, δεν είναι ώρα τώρα γι’ αυτό. Λυπάμαι που βλέπω ότι κανείς δεν αναφέρθηκε σε αυτό» είπε η ηθοποιός όταν τη ρώτησαν για την προσαγωγή του συζύγου και της κόρη της στην ΓΑΔΑ επειδή ύψωσαν την σημαία της Παλαιστίνης έξω από την Πρεσβεία του Ισραήλ.

Ωστόσο, όταν δημοσιογράφος τη ρώτησε αν αγχώθηκε όταν πληροφορήθηκε την προσαγωγή τους, η Ελένη Γερασιμίδου αντέδρασε λέγοντας, «Τώρα τι λέτε; Θέλετε να πούμε γι’ αυτό το πράγμα; Σήμερα; Που εδώ δόθηκαν κάποια βραβεία σε άξιους συναδέλφους; Ευχαριστώ πολύ. Λευτεριά στην Παλαιστίνη».

Read More

And More