Ελένη Γερασιμίδου: Ο σύζυγος και η κόρη τους προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ – Τι συνέβη, σύμφωνα με τον Σπύρο Μπιμπίλα

Στη ΓΑΔΑ προσήχθησαν νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής 12 Νοεμβρίου, ο Αντώνης Ξένος και η κόρη του Αγγελική, σύμφωνα με ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ αντέδρασε για τον λόγο που ο ηθοποιός και σύζυγος της Ελένης Γερασιμίδου και η κόρη τους οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ με την αιτιολογία ότι είχαν υψώσει στο αυτοκίνητό τους την παλαιστινιακή σημαία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα:

«Φαίνεται οτι η κατάσταση στην χώρα μας ειναι εκτος ελεγχου! Με μεγαλη λύπη και οργή πληροφορηθήκαμε προ ολίγου οτι προσηχθησαν στην ΓΑΔΑ δυο μελη μας του ΣΕΗ – HAU, Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών – Hellenic Actors Union , αγωνιστες χρόνια, με το αιτιολογικό οτι ειχαν υψώσει την Παλαιστινιακή σημαια απο το αυτοκινητό τους. Πρόκειται για τον Αντώνη Ξένο και την Αγγελική Ξένου (οικογένεια της αγαπημένης μας Ελενης Γερασιμίδου). Απο πότε απαγορεύεται η ελεύθερη έκφραση; Η αντιδραση μας ήταν αμεση..Και η Ελένη ως άμεσα ενδιαφερόμενη και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ και εγω ως πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύση Ελευθερίας απαιτήσαμε την αμεση απελευθέρωση των 2 ηθοποιών μας.

Ειμαστε αλληλεγγυοι με το δραμα του Παλαιστινιακου λαού και την σφαγή απο τις δυναμεις του Ισραήλ ως αντίποινα στα αισχη που διαπραττει η τρομοκρατική Χαμάς. Η κυβερνηση οφείλει να προστατεύσει την ελευθερια της έκφρασης. Απο την αλλη σημερα προπηλακίστηκα εν μέσω οδού απο θεοσεβούμενη κυρία (η οποια με “απείλησε ” κιολας οτι δεν θα με ξαναδει στο θέατρο ως θεατής!!!!) επειδή προασπιστηκα στην Βουλή το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης οταν ο πρόεδρος της Ελληνικης Λύσης κ.Βελόπουλος χαρακτηρισε ως ανηθικη την αξιολογη Θέμιδα Μπαζάκα για τις ιδέες της. Φαινεται οτι χρειαζεται πολλη δουλεια ακομα για να σεβονται όλοι τις ιδέες των αλλων.. Επιτέλους η πατρίδα μας και ο όλος ο λαός μας πρεπει να εναρμονιστεί με τις αξιες της ελευθερίας και της δημοκρατιας», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από το περιβάλλον της οικογενείας. 

Read More

And More