Ελένη Καρακάση: Αποκάλυπτει που αφιέρωσε το τραγούδι που έκανε τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη να κλάψει!

Μια συγκλονιστική στιγμή παρακολουθήσαμε όλοι στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου στην “Υγειά μας” με την ηθοποιό Ελένη Καρακάση να τραγουδά το διαχρονικό τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα “Αγάπη μου αγάπη μου” που το έχει τραγουδήσει η Βίκυ Μοσχολιού αλλά έκανε ιδιαίτερα γνωστό η Αλίκη Βουγιουκλάκη μέσα από την ταινία.

Η Ελένη Καρακάση έκανε μια εκπληκτική ερμηνεία και η κάμερα έδειξε το Χρήστο Χατζηπαναγιώτη να συγκινείται και ν σκουπίζει να δάκρυά του με ένα χαρτομάντηλο. Η Ελένη Καρακάση σήμερα, μέσα από το προφίλ της στο instagram αποκάλυψε που αφιέρωσε το τραγούδι αυτό που έκανε τον αγαπημένο ηθοποιό να κλάψει… και εκείνος απάντησε…

View this post on Instagram

Για το Φωτη μας. Έναν άνθρωπο που αγαπαγε ουσιαστικά το θεατρο και τους ηθοποιους. Που δεν έλεγε πολλα αλλα έκανε πολλα. Που προλάβαινε τις ανάγκες μας. Που βοηθούσε οποιον ειχε ανάγκη ,όποιον πονάνε κάνοντας τα ενεργειακά του κόλπα,ξεματιαζοντας μας ,με το βαλσαμελαιο του φτιαγμένο απ τα χέρια του. Που παντα ερχόταν νωρις στο θεατρο και τον έβρισκα να διαβάζει βιβλία φιλοσοφίας,που αγαπούσε την ΙΟΝ αμυγδάλου,που παρακολουθούσε την παρασταση απο την κουιντα και γέλαγε με τ αστεία πριν τα πουμε,που ήξερε ποτε η Βικυ ήθελε μια ρουφηξιά απο τσιγάρο και της το έστριβε για να το βρει έτοιμο. Αυτός ήταν ο Φώτης!!!και καταλαβα ποσο σπουδαίος ανθρωπος ήταν οταν ειδα στην κηδεία του τους φιλους τους να τον θάβουν μόνοι τους και να μηφεύγει κανεις απο κοντα του. Να πινούν και να καπνίζουν μαζι του σ όλη τη διαδρομή του. Σχεδον ένας χρόνος περασε.

A post shared by Eleni Karakasi (@elenikarakasi) on

Διάβασε όσα έγραψε:Γ ια το Φωτη μας. Έναν άνθρωπο που αγαπαγε ουσιαστικά το θεατρο και τους ηθοποιους. Που δεν έλεγε πολλα αλλα έκανε πολλα. Που προλάβαινε τις ανάγκες μας. Που βοηθούσε οποιον ειχε ανάγκη ,όποιον πονάνε κάνοντας τα ενεργειακά του κόλπα,ξεματιαζοντας μας ,με το βαλσαμελαιο του φτιαγμένο απ τα χέρια του. Που παντα ερχόταν νωρις στο θεατρο και τον έβρισκα να διαβάζει βιβλία φιλοσοφίας,που αγαπούσε την ΙΟΝ αμυγδάλου,που παρακολουθούσε την παρασταση απο την κουιντα και γέλαγε με τ αστεία πριν τα πουμε,που ήξερε ποτε η Βικυ ήθελε μια ρουφηξιά απο τσιγάρο και της το έστριβε για να το βρει έτοιμο. Αυτός ήταν ο Φώτης!!!και καταλαβα ποσο σπουδαίος ανθρωπος ήταν οταν ειδα στην κηδεία του τους φιλους τους να τον θάβουν μόνοι τους και να μηφεύγει κανεις απο κοντα του. Να πινούν και να καπνίζουν μαζι του σ όλη τη διαδρομή του. Σχεδον ένας χρόνος περασε.

Read More

And More