Ελένη Καρακάση: Το spoiler για τις Άγριες Μέλισσες, οι αποκαλύψεις για τη ζωή της και τα “Θανατερά”! ΒΙΝΤΕΟ

H Eλένη Καρακάση είναι ταλαντούχα, όχι μόνο στη υποκριτική, αλλά και στο τραγούδι, αφού έχει μια μοναδική φωνή! Την ξέρουμε χρόνια, αλλά φέτος την απολαμβάνουμε ως Ρίζω στις Άγριες Μέλισσες, να ξεγεννάει, να λέει τον καφέ, να κάνει την προξενήτρα, να πουλάει ήδη προικός και βέβαια να κουτσομπολεύει λίγο…

Σήμερα η Ελένη Καρακάση, έρχεται στο TLIFE και αποκαλύπτει μυστικά για τις  Άγριες Μέλισσες, αλλά και πτυχές της προσωπικής της ζωής. Η Ελένη αποκαλύπτει πως θα κάνει ένα προξενιό στο Διαφάνι και πως κρατάει καλά κρυμμένο το μυστικό της εγκυμοσύνης της Δρόσως. Το πιο καλό spoiler όμως που την … πιέσαμε να κάνει είναι ότι στο Δούκα Σεβαστό θα μπούνε κάποιες υποψίες για τα όσα κάνει ο γαμπρός του Κλεομένης και θα έχουμε εξελίξεις.

Η αγαπημένη ηθοποιός δηλώνει: “Νομίζω πως πάντα θα νιώθω ένας χοντρός άνθρωπος” μιλώντας για τη διατροφή της, αλλά και την προσπάθεια που έκανε να αδυνατίσει, καθώς στα 17 της είχε φτάσει τα 100 κιλά“. Η ταλαντούχα ηθοποιός που το 2016 μας είχε εντυπωσιάσει στο ΥFSF, μίλησε στο TLIFE, για την σχέση με τον σύζυγό της που είναι μουσικός, δήλωσε ότι βλέπει το Μaster Chef, ενώ δεν αντέχει τις εκπομπές που βγάζουν ανθρώπους που έχουν πρόβλημα και μετά τους σατιρίζουν…

Στις 25 Φεβρουαρίου, η Ελένη Καρακάση μας περιμένει στη Σφίγγα με τα “Θανατερά, το μνημόσυνο!“. Καφές, κόλλυβα, αγαπημένα… θανατερά τραγούδια και η «χήρα» Ελένη συνθέτουν μία επετειακή παράσταση που γιορτάζει τον θάνατο εν μέσω Αποκρεών.

Δες τη συνέντευξη που έδωσε στο ΤLIFE!

Φαντάστηκες ότι θα έχουν τέτοια επιτυχία οι Άγριες Μέλισσες;

Ναι, όταν μου πρότειναν τον ρόλο και μου έστειλαν τα κείμενα, είχα στο πρώτο επεισόδιο μια ατάκα, στο δεύτερο επεισόδιο μια μικρή σκηνή, στο 3ο και στο 4ο δεν έπαιζα και στο 5ο πάλι είχα μια σκηνή. Διάβασα το βιογραφικό του ρόλου και είπα κατευθείαν ναι. Την αγάπησα την Ρίζω.

Είναι βέβαια λίγο κουτσομπόλα…

Είναι λίγο κουτσομπόλα, αλλά αν της πεις κάτι που δεν πρέπει να ειπωθεί τότε δεν το λέει. Και θα το δείτε ότι η Ρίζω κρατάει μυστικό (εννοώντας το μυστικό της εγκυμοσύνης της Δρόσως).

Μου θυμίζει και την δική μου οικογένεια. Η οικογένεια του μπαμπά μου ήρθε από την Πόλη που οι άντρες ήταν καπετάνιοι οπότε άφηναν τις γυναίκες τους πίσω και οι γυναίκες βαριόντουσαν και έστηναν αυτά τα κυκλώματα. Πίσω από αυτό όμως υπάρχει πολύ χιούμορ και πολύ αγάπη.

Θα κάνεις κανένα προξενιό στο Διαφάνι;

Αρχίζω να κάνω προξενιό στο Διαφάνι και θα φανεί στα μελλοντικά επεισόδια, αλλά δεν ξέρω αν θα πετύχει…Θα βοηθήσουμε εγώ με την Ουρανία τον Τόλλια τώρα που λείπει η Παγώνα, ενώ σε λίγο ο Δούκας Σεβαστός θα έχει κάποιες υποψίες για τον Κλεομένη. Δε λέω άλλα…

Πώς μπήκες στο τραγούδι και την υποκριτική;

Είμαι από οικογένειες που κανείς δεν ασχολήθηκε με την μουσική, αλλά ήταν καλλίφωνοι. Ήμουν από νωρίς στα ωδεία. Στα 14 μου, ήρθε η Kάρμεν Ρουγγέρη  και είδε μια παράσταση που έκανα με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο και τον Στέφανο Κοσμίδη. Επειδή λοιπόν της αρέσαμε, μας είπε να πάμε στην θεατρική της ομάδα και πραγματικά άνοιξε ένας καινούργιος κόσμος για εμένα.

Ήσουν όντως 100 κιλά, όταν ήσουν έφηβη;

Ήμουν υπέρβαρο παιδί, μέχρι την εφηβεία. Ήταν καθημερινό να με λένε χοντρή και να με πειράζουν. Σε μεγαλύτερη ηλικία αποφάσισα να χάσω κιλά. Η Κάρμεν Ρουγγέρη  με έπεισε να κάνω δίαιτα, γιατί μου είπε ότι αν χάσω μερικά κιλά θα μπορώ να κάνω πολύ πιο εύκολα κάποια πράγματα στο θέατρο. Γενικά προσπαθώ να μην ξεφεύγω από την γραμμή μου. Αλλά πάντα νιώθω τύψεις… Νομίζω ότι  πάντα θα νιώθω  ένας χοντρός άνθρωπος.

Κρατάς την προσωπική σου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο σύζυγός σου είναι στο χώρο;
Ο σύζυγος μου είναι τραγουδιστής. Είμαστε δυο άνθρωποι που σέβεται ο ένας την ζωή του άλλου και για αυτό είμαστε μαζί! Είμαστε παντρεμένοι από το 2006.

Ποιος από τους δυο είναι ο ζηλιάρης;

Δεν θα μπορούσα να είμαι σε σχέση που να ζηλεύω. Δεν μπορώ καθόλου το πνίξιμο από κανένα. Έχω χωρίσει, όμως, σύντροφο μου στο παρελθόν, επειδή με έπνιγε.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου;

Να μην πάθουν κάτι οι δικοί μου άνθρωποι.

Ποιος είναι το μεγαλύτερο ελάττωμά σου;

Μετά τα 40 δεν μπορώ  να κρατήσω το στόμα μου κλειστό και μου βγαίνουν πολύ πιο έντονα τα νευρά μου.

Βλέπεις καθόλου Master Chef;

Ναι, το βλέπω! Μ΄αρέσει το Master Chef! Μέχρι να αρχίσουν οι μέλισσες το βλέπω. (γέλια)

Τι δεν αντέχεις να βλέπεις στην τηλεόραση;

Δεν αντέχω να βλέπω εκπομπές που σατιρίζουν ανθρώπους που έχουν προβλήματα. Επίσης, επειδή μου έχει τύχει, δεν μου
αρέσει να θάβουν στο πάνελ  τον άνθρωπο που μόλις έχει δώσει συνέντευξη στην εκπομπή τους!

Έχει  ειπωθεί κάτι που σε έχει πληγώσει;

Όταν διαγωνιζόμουν στο Υour Face Sounds Familiar  και έκανα την Ελπίδα είχε παρερμηνευθεί κάτι που είχα πει.
Με ρώτησε η δημοσιογράφος του Ant1 μετά το τραγούδι, αν το φόρεμα που φορούσα είναι το ίδιο με αυτό που φορούσε στη Eurovion η Ελπίδα. Απάντησα θετικά και είπα μάλιστα, είναι ακριβώς όπως το χε βάλει η Ελπίδα, ένιωθα την ανάσα της. Και έφτασε σε κάποια απογευματινή εκπομπή να λένε πως είπα ότι το φόρεμα βρώμαγε ιδρωτίλα!

Εκτός από το σήριαλ θα σε δούμε σε λίγες μέρες και στη Σφίγγα με διάθεση μαύρου χιούμορ!

Θα είμαι στην Σφίγγα 25 Φεβρουαρίου με την παράσταση “Τα θανατερά το μνημόσυνο”! Λίγο καιρό, μετά τα θανατερά η κηδεία. Είναι με πολύ μαύρο χιούμορ, πριν 3 χρονιά είχα ένα φέρετρο πάνω στην σκηνή ενώ τώρα θα έχουμε τα κόλλυβα.

Παίζω και σε μια  παιδική παράσταση είναι η Οδύσσεια της Σοφίας Σπυράτου. Παίζουμε το Σάββατο στις 2:30, την Κυριακή στις 11:30 και στις 2:30 και για τα σχολεία καθημερινά.

Τον ρόλο του Ομήρου τον έχει ο Στέλιος Μάινας, του Οδυσσέα τον έχει ο Γιώργος Χριστοδούλου και εγώ είμαι η Κίρκη, η Βασίλισσα Αρήτη και η Ευρύκλεια.

Read More

And More