Ελένη Καρποντίνη: Ο απίστευτος λόγος που της επιτέθηκαν στα social media! [pics]

Ούτε η ίδια πίστευε τα μηνύματα που δέχτηκε στο Instagram! Η Ελένη Καρποντίνη είχε μοιραστεί πριν μερικές μέρες στα Instagram Stories της ένα στιγμιότυπο, όπου εκείνη και ο σύζυγός της Βασίλης Λιάτσος απολάμβαναν το γεύμα τους. Η γνωστή παρουσιάστρια μιλούσε στο βίντεο με την χαρακτηριστική γλυκιά φωνή της και κάτι τέτοιο φαίνεται πως ήταν αρκετό για να εξοργίσει μία διαδικτυακή της ακόλουθο.

Πιο συγκεκριμένα, μία άγνωστη γυναίκα της απάντησε στο story: “Ακόμα να μάθεις να μιλάς φυσιολογικά. Έχεις δύο μικρά παιδιά και νιαουρίζουν λιγότερο από σένα”. Φυσικά, η Ελένη Καρποντίνη δεν το άφησε έτσι και της απάντησε πόσο λυπάται για την κακία που έχει μέσα της, δίνοντάς της ταυτόχρονα την συμβουλή να σταματήσει να την ακολουθεί.

“Είναι αυτό που λέμε να παρακαλάς να σε κάνουν unfollow κ να μην μπορείς… ! Μια συμβουλή παιδιά , να ακολουθείτε στα social media αυτούς που γουστάρετε κ μόνο για να σας φτιάχνουν τη μέρα γιατί ξαφνικά κανείς δεν θα αλλάξει τη φωνή του ή τα χούγια του”, έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας την συνομιλία της με τη συγκεκριμένη γυναίκα.

Read More

And More