Ελένη Καρποντίνη: Ποζάρει με τους δύο γιους της! [pic]

Η Ελένη Καρποντίνη δεν σταματά να βιώνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας! Βέβαια, αν και μητέρα δύο παιδιών, το ροκ στοιχείο εξακολουθεί να κυριαρχεί στην προσωπικότητα της γλυκιάς παρουσιάστριας. «Είμαι μια ροκ μαμά. Ειδικά τώρα αισθάνομαι πως βρίσκομαι πίσω από τα ντραμς και δίνω το τέμπο με τις μπαγκέτες μου!», αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Η καθημερινότητα στο σπίτι είναι έντονη, ενώ ο σύζυγός της Βασίλης Λιάτσος βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και την υποστηρίζει σε κάθε ανάγκη των παιδιών. «Είναι ενεργός πατέρας. Κάνει τα πάντα. Αλλάζει πάνες, αποστειρώνει τα μπιμπερό, κοιμίζει τα παιδιά. Πολλές φορές, όταν είναι εκτός σπιτιού για τις δουλειές του, μου λείπει, διότι ο Βασίλης είναι η πιο πολύτιμη βοήθεια που έχω».

Το ζεύγος Λιάτσου είναι τυχερό, καθώς τόσο οι γονείς του Βασίλη όσο και οι δικοί της ασχολούνται με τα εγγονάκια τους. «Είμαστε ευλογημένοι και τυχεροί, διότι έχουμε την υποστήριξη των γονιών μας, οι οποίοι μας ξεκουράζουν όταν το έχουμε ανάγκη. Αυτό είναι επίσης σημαντικό» τονίζει. Ο μεγάλος της γιος, ο Αιμίλιος, είναι 2 ετών, ενώ ο μικρός μόλις τριών μηνών, που θα πάρει το όνομα του μπαμπά της, Αντώνη.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164