Ελένη Καρποντίνη – Βασίλης Λιάτσος: Γονείς για δεύτερη φορά!

Η Ελένη Καρποντίνη και ο Βασίλης Λιάτσος φαίνεται πως ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά! Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Secret, η όμορφη παρουσιάστρια και ο γνωστός δημοσιογράφος ζουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του, με την Ελένη να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει ακόμη για το χαρμόσυνο γεγονός, καθώς θέλει πρώτα να περάσει το πρώτο διάστημα.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια ετοιμάζεται να επιστρέψει και στην τηλεόραση, αφού έχει δεχτεί πολλές τηλεοπτικές προτάσεις, τις οποίες μελετά μέχρι να αποφασίσει ποια είναι η καλύτερη για εκείνη. Φυσικά, στο πλευρό της είναι πάντα ο σύζυγός της, ο οποίος της στηρίζει σε κάθε της επιλογή. Το ζευγάρι έχει ήδη ένα παιδάκι, τον Αιμίλιο, ο οποίος σήμερα είναι 17 μηνών και ανυπομονεί να αποκτήσει ένα μικρό αδερφάκι!

Η Ελένη Καρποντίνη και ο Βασίλης Λιάτσος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούνιο στην Αγία Τριάδα στα Κιούρκα, ενώ την ίδια ημέρα τελέστηκε και η βάφτιση του μικρού τους πρίγκιπα.

Read More

And More