Ελένη Καστάνη: O τραγικός θάνατος του πατέρα της και ο εθισμός στο φαγητό [video]

Η Ελένη Καστάνη βρέθηκε καλεσμένη στο Dot της Κυριακής και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου. Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για…

… την συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή: «Παίζω και στην ταινία του, Χαλβάη 5 – 0. Είμαι πολύ χαρούμενη. Ήθελα πάντα να παίξω με τον Μάρκο Σεφερλή. Υποκλίνομαι στο ταλέντο του. Το θεωρούσα πάντα δελεαστικό και ότι θα είχε ενδιαφέρον να παίξω μαζί του. Το είχα προτείνει σε σήριαλ να παίξουμε το ζευγάρι, όμως δεν το δέχθηκαν. Είναι πολύ καλός ηθοποιός. Προέρχομαι από ένα άλλο είδος κωμωδίας και θα είχε ενδιαφέρον η συνύπαρξη μας».

… τον τραγικό θάνατο του πατέρα της: «Ο τρόπος που έχασα τον πατέρα μου έπαιξε μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Ο πατέρας μου είχε ένα φρικτό τέλος στα 52 του. Αποφάσισα να κάνω αυτά που ήθελε η ψυχή μου και όχι να κάτσω στα ίδια. Γιατρεύω την πληγή από τον θάνατο του πατέρα μου κάθε μέρα. Φιλοσόφησα γιατί αυτοκτόνησε ο πατέρα μου. Δεν θα κλείσει αυτή η πληγή. Ο ψυχίατρος δεν θα με βοήθησε. Έχω έντονα μέσα μου την σκηνή του πατέρα μου και ίσως γι’ αυτό να είμαι καλή στους δραματικούς ρόλους».

… τον εθισμό στο φαγητό: «Τα κιλά μου είναι το μόνιμο άγχος μου. Ξεκινάω και σταματάω διατροφές. Το φαγητό είναι εξάρτηση για μένα. Είναι τρελό ότι μπορώ να φάω κάτι και μετά να ξανά φάω. Τρώω στα δύσκολα, όταν είμαι λυπημένη».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More