Ελένη Κούρκουλα: Καταγγέλλει φραστική επίθεση έξω από το δικαστήριο για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη

Η Έλενη Κούρκουλα είναι μια από τους μάρτυρες υπεράσπισης στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. 

Η ηθοποιός και πρώην υπουργός εμφανίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τις προηγούμενες ημέρες προκειμένου να καταθέσει υπέρ του Δημήτρη Λιγνάδη ωστόσο, πριν μπει στη δικαστική αίθουσα, η ίδια ισχυρίζεται ότι δέχτηκε φραστική επίθεση από ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται ανάμεσα στους μάρτυρες κατηγορίας στην υπόθεση του πρώην διευθυντή του καλλιτεχνικού θεάτρου.

Ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα αποκαλύπτοντας τι συνέβη.

«Έκανα επίθεση στην πρώην υπουργό κυρία Κούρκουλα η οποία εκτός από υπουργός ήταν και συνάδελφος του κύριου  Λιγνάδη στο παρελθόν. Η ίδια έχει καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης υπέρ του κυρίου Λιγνάδη. Μαζί με τον σύζυγό της και κάποιους ανώτατους δικαστικούς έχουν καταθέσει αποδεικτικά στοιχεία για την περίοδο που κάποιος ισχυρίζεται ότι τον βίασε ο Λιγνάδης πράγμα αδύνατο γιατί εκείνος βρισκόταν στην Ιθάκη.

Αυτοί όλοι που κατηγορούν τον Δημήτρη Λιγνάδη εκνευρίστηκαν με αυτή την εξέλιξη. Ένας από αυτούς που έλεγε μάλιστα ότι είναι φίλος του Δημήτρη Λιγνάδη και είχαν μόνο φιλική σχέση και όχι ερωτική, επιτέθηκε στην κυρία Κούρκουλα φωνάζοντάς της ότι είναι ντροπή της που έρχεται να καταθέσει γι’ αυτό το κάθαρμα. Η κυρία Κούρκουλα, επειδή δεν είναι μια τυχαία προσωπικότητα, με το που μπήκε στο δικαστήριο το κατήγγειλε» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Read More

And More