Ελένη Μενεγάκη: To σχόλιο της πεθεράς της Λιλίκας Ματζίκα και τα γενέθλια της κόρης της

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η μεγάλη κόρη της Ελένης Μενεγάκη από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο. Η Λάουρα Λάτσιου γίνεται σήμερα 16 ετών και η παρουσιάστρια που έχει τεράστια αδυναμία σε όλα της τα παιδιά δε θα μπορούσε να μην της εκφράσει και δημόσια την αγάπη της. 

Για αυτό και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία γράφοντας πόσο πολύ την αγαπά. Όπως ήταν λογικό, κάτω από τη φωτογραφία πολλοί φίλοι της παρουσιάστριας έσπευσαν να στείλουν τις δικές τους ευχές. Ανάμεσα σε αυτούς και η πεθερά της, η μητέρα του Μάκη Παντζόπουλου Λιλίκα Ματζίκα.

“Πολύχρονη Λαουρίτσα μας με υγεία και πολλές πολλές χαρές” έγραψε η πεθερά της Ελένης Μενεγάκη αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την άριστη σχέση που έχει όχι μόνο με την παρουσιάστρια αλλά και με τα παιδιά της.

Φυσικά κάτω από τη φωτογραφία δεν έλειπε και το σχόλιο του μεγάλου γιου της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελου που έγραψε, “Πολύχρονη μωρό μου, να σαι πάντα ευτυχισμένη”. Ενώ η Λάουρα θέλοντας να ευχαριστήσει τη μαμά της απάντησε, “σ’αγαπώ πάρα πολύ”.

Read More

And More