Ελένη Μενεγάκη: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον Alpha – “Του χρόνου δεν θα με δείτε πουθενά” [video]

Σε μια εξομολόγηση που κανείς δεν περίμενε προέβη, το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ελένη Μενεγάκη, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

Μετά την προβολή ενός βίντεο αφιέρωμα σε εκείνη για την ονομαστική γιορτή της, η παρουσιάστρια μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση και αποκάλυψε για πρώτη φορά την απόφασή της να αποχωρήσει από τον Alpha στο τέλος της σεζόν, αλλά και να μείνει εκτός τηλεόρασης του χρόνου.

Με τον τρόπο αυτό, λοιπόν, έδωσε τέλος στις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και αφορούν τα επαγγελματικά της.

Συγκινημένη και με ένα κόμπο στον λαιμό, είπε χαρακτηριστικά: “Λοιπόν, ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πάρα πολύ. Δεν το ήξερα. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί η ζωή έφερε κοντά μου εκλεκτούς, ξεχωριστούς, καλούς ανθρώπους και καλούς συνεργάτες. Υπήρξα πολύ τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου και να πηδάω από κλαράκι σε κλαράκι τα σχεδόν 30 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, να κάνω πολλές αλλαγές, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να στεριώνω και να αισθάνομαι ασφάλεια. Το επιδιώκω αυτό…

Από πέρυσι έχω πάρει μια απόφαση, αυτή η χρονιά μου στον Alpha να είναι η τελευταία. Αφού ενημέρωσα το κανάλι, το αμέσως επόμενο κομμάτι που μου δημιουργούσε μια ταχυπαλμία ήταν η στιγμή που θα σας το πω εγώ… Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Σας το λέω σήμερα. Δε θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που μπορεί να είναι απλά… Οι σκέψεις μου έχουν πάει μέχρι την επόμενη σεζόν, η οποία θέλω να με βρει ελεύθερη…” .

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More