Ελένη Μενεγάκη: Αναπολεί το καλοκαίρι και δημοσιεύει φωτογραφία της σε εξωτική παραλία!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram. Η παρουσιάστρια του Alpha διαθέτει έναν πολύ “δυνατό” λογαριασμό με 1 εκατομμύριο followers, που την στηρίζουν και την ακολουθούν πιστά. Εκείνη, όμως, φροντίζει να μην τους αφήνει παραπονεμένους, αφού μοιράζεται μαζί τους στιγμές από την καθημερινότητά της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Μάλιστα, όποτε το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, φροντίζει να βρίσκει χρόνο για να τους απαντά στα μηνύματα που της στέλνουν, αλλά και τα σχόλια που της κάνουν κάτω από τις αναρτήσεις της.

Το πρωί της Παρασκευής, η Ελένη δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία διαφορετική από αυτές που μας είχε συνηθίσει τις τελευταίες μέρες. Συγκεκριμένα, δεν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια selfie από το αυτοκίνητο ή από το σπίτι της προκειμένου να τους πει “καλημέρα”, αλλά ανήρτησε μια καλοκαιρινή φωτογραφία της, στην οποία πόζαρε καθισμένη στην αμμουδιά μια μαγευτικής παραλίας.

Η ίδια δεν θέλησε να αποκαλύψει αν προέρχεται από τις περσινές καλοκαιρινές διακοπές της ή από την εξωτική απόδραση που έκανε το Πάσχα με την οικογένειά της. Αρκέστηκε μόνο στο να γράψει: “…καλοκαιρινές στιγμές”. Τα likes και τα κολακευτικά σχόλια, όπως και να έχει, έπεσαν… βροχή.

Read More

And More