Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε σε ποιόν μοιάζει η μικρότερη κόρη της Μαρίνα

Μια νέα καθημερινότητα απολαμβάνει τους τελευταίους μήνες η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια που φέτος για πρώτη φορά αποφάσισε μετά από 29 χρόνια να απέχει από την τηλεοπτική πραγματικότητα, απολαμβάνει τις καθημερινές στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα που δεν είναι άλλα από τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά της.

Βέβαια όλο αυτό το διάστημα η παρουσιάστρια φροντίζει να κρατά ζωντανή τη σχέση με τους θαυμαστές της μέσω του Instagram στο οποίο δημοσιεύει διάφορες προσωπικές της στιγμές ανοίγοντας μάλιστα πολλές φορές και διάλογο μαζί τους στα σχόλια.

Σήμερα το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την μικρή της κόρη Μαρίνα στην αγκαλιά της φορώντας και οι δυο της μάσκες προστασίας τους. (δες εδώ την Ελένη Μενεγάκη να ποζάρει μαζί με τη Μαρίνα τηρώντας όλα τα μέτρα για τον κορονοϊο)

Τα σχόλια όπως ήταν φυσικό άρχισαν να πέφτουν σαν βροχή. 

“Νομίζω ότι μοιάζει στα μάτια του μπαμπά της.. τα χρώματα δικά σου, βέβαια.. κουκλίτσα” της έγραψε μια θαυμάστρια με εκείνη να απαντά, “έχει το χρώμα των ματιών μου , ο μπαμπάς έχει πράσινα μάτια ! “

Ενώ όταν μια άλλη θαυμάστρια της απάντησε, “έχει το βλέμμα του μπαμπά της όμως!!! αυτό φαίνεται ξεκάθαρᨔ η παρουσιάστρια το επιβεβαίωσε γράφοντας, “σίγουρα”.

 

 

Read More

And More