Ελένη Μενεγάκη: Αποκαλύψεις για την εξόρμηση στη θάλασσα – Τι έκανε ο Μάκης Παντζόπουλος με τη Μαρίνα;

Την εμπειρία της από την εξόρμησή της στη θάλασσα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε μαζί με την οικογένειά της θέλησε να μοιραστεί η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου.

«Εμείς που κατεβήκαμε στη θάλασσα μέσα στο Σαββατοκύριακο και πήγαμε από εκεί προς την Ανάβυσσο… Παιδιά, για να φύγουμε από το σπίτι μας στα όμορφα Μελίσσια και να βγούμε σε έναν πιο κεντρικό δρόμο, ας πούμε την Αττική οδό, τι περάσαμε… Αν δεν ήξερα πόσο το θέλαμε να πάμε στη θάλασσα θα έλεγα «δε γυρνάμε πίσω, να βγούμε στο ωραίο μας κηπάκι να κάτσουμε να μας χτυπήσει ο ήλιος;» είπε η παρουσιάστρια.

Με αφορμή μια ανάρτηση που είχε κάνει μέσα στο Σαββατοκύριακο από την εξόρμηση αυτή στην οποία μοιραζόταν με τους ακόλουθούς της τις σκέψεις της για το αν πρέπει τελικά ή όχι να βουτήξει στο νερό, οι συνεργάτες της θέλησαν να μάθουν τελικά τι έκανε.

«Μπήκα μέχρι τη μέση, δε θα έμπαινα ποτέ για Νοέμβριο. Αλλά η μικρή μου η κόρη πήρε τη μάσκα, το βατραχοπέδιλο, τον πατερούλη της και κολυμπούσαν ώρα και λέω, «Είναι δυνατόν να κάθεσαι εσύ με το μαγιό να σκέφτεσαι, να ιδρωκοπάς και η μικρή έχει φύγει με βατραχοπέδιλο τόση ώρα τον πατέρα της και τη μάσκα. “Έλα βούτα” λέω, το πολύ πολύ να βάλεις μετά το φούτερ». Μπήκα σιγά σιγά αλλά είπα να μη με ζορίσω πολύ γιατί είμαι εργαζόμενο κορίτσι» απάντησε η Ελένη Μενεγάκη.

Read More

And More