Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το Βρετανικό σχολείο, που φοιτά η μικρή Μαρίνα, στο οποίο τα Ελληνικά θεωρούνται ξένη γλώσσα (pics)

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από ένα όμορφο και ξένοιαστο καλοκαίρι, επέστρεψε στην Αθήνα και μέχρι να οργανώσει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα είναι full time μανούλα! Η διάσημη παρουσιάστρια δημοσίευσε χθες μια φωτογραφία με τη μικρή Μαρίνα να πηγαίνει πρώτη μέρα στο σχολείο, φορώντας μπλε ρούχα, ροζ μάσκα και έχοντας στην πλάτη της τσάντα που έγραφε το όνομά της! Μαρίνα Παντζοπούλου!

Η μικρή Μαρίνα φοιτά στο Βρετανικό σχολείο Saint Catherine στη Λυκόβρυσση. Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο σχολείο όπου όλα τα μαθήματα τόσο του Δημοτικού όσο και του Γυμνασίου και του Λυκείου, διδάσκονται στα αγγλικά και τα ελληνικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα. Μάλιστα η Ελένη παλαιότερα έχει πει σε φίλες της ότι δυσκολευόταν να συνεννοηθεί με τις δασκάλες που οι περισσότερες είναι Αγγλίδες και πως οι κόρες της,  Λάουρα και η Βαλέρια που φοιτούν στο ίδιο σχολείο, ήταν οι καλύτερες μεταφράστριες!

Η φοίτηση σε αυτό το σχολείο δίνει τη δυνατότητα στο μαθητή εκτός από την άριστη εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, τη δυνατότητα της φοίτησης σε Βρετανικό πανεπιστήμιο. 

Να σημειώσουμε, ότι στο συγκεκριμένο σχολείο στέλνουν τα παιδιά τους οι πιο γνωστές εφοπλιστικές οικογένειες της Αθήνας, αλλά και διπλωμάτες ξένων χωρών.

Καλή σχολική χρονιά στην Μαρίνα και σε όλα τα παιδιά!

Read More

And More