Ελένη Μενεγάκη: Δες φωτογραφίες από την κάθε γωνιά του καταφύγιου της στην Άνδρο

Ο επίγειος παράδεισος της Ελένης Μενεγάκη έχει ένα όνομα… Άχλα! Τα τελευταία χρόνια, η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει συνδυάσει τα καλοκαίρια της με την Άνδρο, εκεί που οι φήμες έλεγαν πως γνώρισε και ερωτεύτηκε τον άντρα της ζωής της, Μάκη Παντζόπουλο. Ο σύζυγος της ωραίας Ελένης δραστηριοποιείται εκεί επαγγελματικά, έχοντας τη δική του ξενοδοχειακή μονάδα, ένα υπέροχο καταφύγιο, όπου η παρουσιάστρια έχει ζήσει μερικές από τις πιο όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές της ζωής της.

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από κάθε απαιτητική επαγγελματικά σεζόν αλλά και πολλά Σαββατοκύριακα, έπαιρνε το πλοίο και έτρεχε ξανά στο ησυχαστήριό της. Φέτος, μάλιστα, δεν είχε κανένα άγχος για τη νέα τηλεοπτική χρονιά και απόλαυσε ακόμη περισσότερο τις διακοπές της. Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία τον περασμένο Ιούλη, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της και αποχώρησε από την τηλεόραση, σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο επιστρέφει στην Άνδρο. Η ίδια έχει ανάγκη από χαλάρωση και το καταφύγιό της στα Άχλα είναι το ιδανικό μέρος για αυτό!

Το TLIFE συνέλεξε φωτογραφίες και στιγμιότυπα και σου δείχνει το πόσο μαγικό είναι το μέρος που αγαπά περισσότερο απ’ όλα η Ελένη Μενεγάκη! Οι παραλίες στα Άχλα θυμίζουν Μαλδίβες, ενώ τα πέτρινα σπιτάκια δίπλα στη φύση, σε κάνουν να θες να επισκεφτείς τα Άχλα ξανά και ξανά. 

Δες φωτογραφίες από το υπέροχο ησυχαστήριο της Ελένης και του Μάκη στα Άχλα:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More